Πώς να μην χαραμίσεις την τελευταία ποσότητα στα καλλυντικά σου

Έξυπνα κόλπα για να εκμεταλλευθείς τα καλλυντικά σου.
Πώς να μην χαραμίσεις την τελευταία ποσότητα στα καλλυντικά σου



Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να πετάς καλλυντικά σχεδόν άδεια μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούσες να βγάλεις την τελευταία ποσότητα; Πολύ κρίμα δεν είναι; Εδώ θα μάθεις όμως πως θα εκμεταλλευθείς και τον τελευταίο κόκκο της σκιάς για να μην πάει τίποτα χαμένο. Δεν αξίζει να δίνεις τόσα λεφτά και να πετάς το 1/3.

Αν είσαι τυχερή και το συγκεκριμένο προϊόν που έχει τελειώσει έχει πλαστική συσκευασία απλά κόψε την άκρη και χρησιμοποίησε το δάχτυλό σου για την εφαρμογή.

Αν πάλι είναι από γυάλινη συσκευασία μην προσπαθήσει να το χτυπήσεις έστω και προσεκτικά για να σπάσει γιατί το πιο πιθανό είναι να κρυφτούν κομματάκια γυαλιού στην τελευταία ποσότητα και να κάνεις ζημιά στον εαυτό σου. Προσπάθησε με ένα μαχαιράκι να να βγάλεις την αντλία. Θέλει όμως λίγο υπομονή!

Σου έχει τελειώσει σκιά αλλά οι γωνίες είναι γεμάτες; Με ένα μυτερό εργαλείο βγάλε τι σκιά από τις άκρες, μάζεψέ την στο κέντρο, ρίξε λίγο καθαρό οινόπνευμα και περίμενε μέχρι την επόμενη μέρα. Η σκιά σου θα είναι σαν καινούργια!

Τα καλλυντικά που έρχονται σε βαζάκια ή σωληνάρια μένει το προϊόν στις πλευρές με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το βγάλεις με τίποτα. Γέμισε μία κούπα με ζεστό νερό, βάλε το προϊόν σου που έχει τελειώσει μέσα και περίμενε μερικά λεπτά. Τώρα θα μαλακώσει και θα κατέβει στην θέση όπου θα μπορείς να το βγάλεις.