11 πράγματα που για τους άντρες αποτελούν δεδομένα, αλλά για τις γυναίκες δεν είναι

Άντρες Vs Γυναίκες Νο131324526!
11 πράγματα που για τους άντρες αποτελούν δεδομένα, αλλά για τις γυναίκες δεν είναι



Κακά τα ψέματα άντρες-γυναίκες έχουν, είχαν και θα έχουν άπειρες διαφορές μεταξύ τους. Αλλιώς σκέφτονται και αλλιώς πράττουν. Κανείς δεν έχει καταλάβει τον άλλον 100% και ούτε πρόκειται. Άβυσσος το μυαλό όχι μόνο των γυναικών αλλά και των αντρών. 

Ωστόσο όμως κάτι που παραδέχονται και οι δύο πλευρές είναι ότι οι  άντρες σε κάποια πράγματα έχουν σταθεί από τη φύση πιο τυχεροί. Έχουν κάποια “ελαφρυντικά” που τους έχουν απελευθερώσει και βολέψει σε πολλά κομμάτια της ζωής τους. Το κακό είναι ότι πολύ τους ζηλεύουμε και θα θέλαμε να ήμασταν στην θέση τους! Για να δούμε 11 πράγματα που για τους άντρες αποτελούν δεδομένα ενώ για εμάς δεν είναι!

Οι άντρες ρίχνουν μια ματιά στον καθρέφτη και φεύγουν ενώ  εμείς όλο και κάποια λεπτομέρειες θα πέσει στην αντίληψη μας και θα πρέπει να την διορθώσουμε.

Κινητό, κλειδιά, λεφτά χωράνε όλα σε μία αντρική τσέπη σε αντίθεση με εμάς που κουβαλάμε όχι απλά μια τσάντα αλλά το βαλιτσάκι του Sport Billy!

Τρίχες στο πρόσωπο---> Aυτοί έχουν γένια και όποτε θελήσουν τα ξυρίζουν και τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες! Ενώ εμείς περνάμε όλη αυτή την επίπονη διαδικασία με τις αυτοκόλλητες ταινίες.

Μαλλιά: Είναι κοντά και κουμαντάρονται για πλάκα. Επειδή όμως δεν πάει σε όλες τις γυναίκες  το κοντό κούρεμα, αναγκαστικά θα πρέπει να βρούμε χίλιους άλλους τρόπους για να τα τιθασεύσουμε!

Τρίχες στα πόδια: Όλοι είναι cool, fine, ok με αυτό (στους άντρες). Από την γυναικεία πλευρά καμία δικαιολογία δεν είναι ικανή να απαλλάξει μία γυναίκα από το ξύρισμα. Πρέπει να προσποιηθεί ότι γεννήθηκε χωρίς αυτές και να εφαρμόσει ότι μέθοδο έχει βγει στην αγορά! 

Οι άντρες μπορούν κάνουν την “ανάγκη” τους οπουδήποτε και όποτε το θελήσουν ενώ οι γυναίκες πρέπει να βρουν μια καλή κρυψώνα.

Τρώνε ατσούμπαλα, με τα χέρια, λαίμαργα ενώ εμείς πρέπει να επιδείξουμε όλους τους καλούς τρόπους του savoir vivre!

Αποκτούν παιδιά χωρίς να χρειαστεί να υπομείνουν όλη αυτή την επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία που περνάνε οι γυναίκες.

Άνετα παπούτσια Vs τακούνια. Γι' αυτούς άνεση και κομψότητα ενώ για εμάς σεξαπίλ με κόπο και πόνο!

Οι σκάλες δεν είναι πρόβλημα για τους άντρες εν αντιθέσει με τις γυναίκες που πρέπει να υπομείνουν το απρόβλεπτο boob pain!

Ένας άντρας είναι sexy χωρίς να χρειαστεί να βγάλει κάποιο ρούχο! Μια γυναίκα αν δεν αποκαλύψει κάτι στο αδιάκριτο μάτι του άντρα θεωρείται  χαμηλοβλεπούσα!

Δες και άλλα 12 πράγματα που δεν μπορεί για κανένα λόγο να κάνει μια γυναίκα...