12 πράγματα που δεν μπορεί για κανένα λόγο να κάνει μια γυναίκα

Τελικά όλα επιτρέπονται μόνο για τους άντρες! Τόση αδικία πια;(!)
12 πράγματα που δεν μπορεί για κανένα λόγο να κάνει μια γυναίκα



Θέλουμε δεν θέλουμε έχουμε μπει στο τρυπάκι να ξεχωρίζουμε τι μπορεί και επιτρέπεται να κάνει μια γυναίκα, τι μπορεί και επιτρέπεται ένας άντρας. Λίγο η κοινωνία όπως χτίστηκε, λίγο τα στερεότυπα που θεμελιώθηκαν επικράτησε μια αντίληψη για τα πράγματα που δεν θα έπρεπε γιατί τώρα η ελευθέρια των γυναικών είναι λίγο περιορισμένη, εδώ που τα λέμε. Ακόμα και για μηδαμινής αξίας πράγματα που δεν μπορεί να κάνει μια γυναίκα αποδεικνύεται το παραπάνω.

Ας δούμε μερικά από αυτά που για κανένα λόγο δεν μπορεί να κάνει μια γυναίκα!

Δεν μπορείς να φας δημόσια συγκεκριμένες τροφές όπως μπανάνα (για ευνόητους λόγους), γλειφιντζούρι και πολλές άλλες. Δεν θα μπορείς να απολαύσεις τη στιγμή γιατί όλα τα βλέμματα θα νομίζεις (και πιθανότατα να είναι) στραμμένα πάνω σου!

Δεν μπορείς να μπεις σε ένα μετρό που είναι μόνο άντρες. Θα νιώσεις άβολα από τα αδιάκριτα βλέμματα και ποτέ δεν ξέρεις. Θα νιώθουν λες και είσαι η τελευταία γυναίκα στη γη και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν.

Nα πίνεις ποτά μόνη σε ένα μπαρ! Αν κοντεύουμε να παρεξηγήσουμε έναν άντρα όταν το κάνει φαντάσου τι θα ειπωθεί για εσένα που θα το τολμήσεις επειδή έτσι σου την έδωσε!

Να κάνεις αλλόκοτους συνδυασμούς ρούχων και να μην σε νοιάζει το prestige σου και τα σχόλια των άλλων!

Να ταξιδέψεις μόνη σου. Όσο δυναμική και αν είσαι, όσο αποφασιστική, μοναχική, τολμηρή δεν ξέρεις τι κινδύνους θα συναντήσεις μόνη σου σε μία χώρα, πόλη κ.τ.λ.

Να ανταποδώσεις λεκτικά σε κάποιον που σε παρενόχλησε στο δρόμο! Καλύτερα να αποχωρήσεις ειρηνικά ότι και αν έχεις ακούσει! 

Να βγάλεις λεφτά από ΑΤΜ μόνη σου το βράδυ. Καλύτερα να μην το διακινδυνεύσεις..εκτός και αν ξέρεις mai tai!

Να γίνεις αυθόρμητη και να μιλήσεις με έναν άγνωστο που θέλει να σου πιάσει την κουβέντα και σου αρέσει!

Να βγεις ραντεβού με έναν καινούριο φίλο χωρίς να ειδοποιήσεις όλες σου τις φίλες. Και αν το κάνεις θα σε ζαλίσουν στο τηλέφωνο γιατί δεν θα έχεις δώσει σημάδια ζωής!

Να φλερτάρεις ελεύθερα με κάποιον άγνωστο στο δρόμο γιατί θα θεωρηθεί σαν ανοιχτή πρόσκληση για παραπάνω πράγματα.

Να σε αφήσει το ταξί ακριβώς κάτω από το σπίτι σου (γιατί θα δει που μένεις και... ποτέ δεν ξέρεις)!

Να γυρίσεις σπίτι μόνη σου το βράδυ μετά από έξοδο.

Τσαντίστηκες; Δες εδώ happy songs που Θα σου φτιάξουν τη διάθεση!