Creepy Sunday: Aυτή είναι η ιστορία του πιο διαταραγμένου δολοφόνου, Ed Gein!

Στο προφίλ του βασίζονται οι φριχτοί κινηματογραφικοί χαρακτήρες Bates (Psycho), Gumb (The Silence of the Lambs), Leatherface (Texas Chainsaw Massacre)!
Creepy Sunday: Aυτή είναι η ιστορία του πιο διαταραγμένου δολοφόνου, Ed Gein!



Κυριακή σήμερα και όπως κάθε εβδομάδα γράφουμε για τις πιο τρομακτικές ιστορίες!

Σαν σήμερα το 1984 πεθαίνει ο κατά συρροή ψυχοπαθής δολοφόνος, Ed Gein ο οποίος και είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο φρικτούς και αδίστακτους δολοφόνους που έχεις ακούσει ποτέ. Η ιστορία του ενέπνευσε τη δημιουργία πολλών κινηματογραφικών χαρακτήρων όπως είναι ο Norman Bates (Psycho), Jame Gumb (The Silence of the Lambs) και ο Leatherface (Texas Chainsaw Massacre).
Και σίγουρα δεν μπορείς να φανταστείς και πόσο creepy είναι η ιστορία που κρύβει αυτός ο παράφρων δολοφόνος!

Γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου το 1906 στο La Crosse του Wisconsin. Ο Εd πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια με έναν αλκοολικό πατέρα και με μια θρησκόληπτη, παρανοϊκή μητέρα. Μεγάλωσε με τον μεγαλύτερο αδελφό του Henry σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που τους δημιούργησε άσχημα βιώματα. 

Ο Εd είχε εμμονή με την μητέρα του και έμεινε προσκολλημένος πάνω της μέχρι το θάνατό της το 1945. Αυτό ήταν και το τελειωτικό χτύπημα για τον ίδιο, ο οποίος και κατέρρευσε μετά από αυτό. 

Ο θάνατος της μητέρας του ήταν και η αφορμή όπου ήρθε σε επαφή με άγνωστες πτυχές του εαυτού του. 

Εκείνη την περίοδο είχε αρχίσει να διαβάζει για περιοδικά σατανισμού, για κανίβαλους και ανακάλυψε πως ήταν νεκρόφιλος. Πήγαινε στα νεκροταφεία και ξέθαβε πτώματα από τα οποία και αφαιρούσε διάφορα μέλη τους. Τα μέλη αυτά, αν του θύμιζαν την μητέρα του τα τοποθετούσε στο σπίτι του σε διάφορες γωνίες σαν διακοσμητικά. Επίσης έγδερνε τα σώματα και με το δέρμα τους ντύνοταν και παρίστανε πως ήταν η μητέρα του. 

Όταν έγινε δολοφόνος δεν σκότωνε απλά τα θύματά του, αλλά τα διαμέλιζε με το πιο φρικτό τρόπο που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς. Τα έγδερνε και από το δέρμα τους έφτιαχνε μάσκες. 

Η δράση του Gein έγινε αισθητή από την αστυνομία μετά την εξαφάνιση της Bernice Worden. Μετά από τη μαρτυρία του γιου της που τον είχε δει μια ημέρα πριν στο κατάστημα που διατηρούσαν, η αστυνομία έψαξε το σπίτι του και βρήκε το σώμα της Bernice αποκεφαλισμένο και κρεμασμένο από τους καρπούς της. 

Η αστυνομία βρήκε επίσης στο σπίτι του ανθρώπινα οστά, μάσκες από ανθρώπινο δέρμα, ένα φωτιστικό φτιαγμένο από δέρμα, καλύμματα καρέκλας από ανθρώπινο δέρμα κ.α.

Στις 21 Νοεμβρίου 1957, ο Εd Gein δικάστηκε με κάποια ελαφρυντικά λόγω παραφροσύνης. Κρίθηκε ένοχος για τους φόνους που είχε διαπράξει και πέρασε το υπόλοιπο της ζωής του στο ψυχιατρείο.

Αν αντέχεις δες το βίντεο... 

Θέλεις και άλλο suspence; Δες εδώ ποια τρομακτικά γεγονότα δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ!