Creepy Sunday: Τρομακτικά γεγονότα που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ!

Ήθελες λίγο suspence για το βράδυ σου;
Creepy Sunday: Τρομακτικά γεγονότα που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ!



Πάντα μου άρεσε να ψάχνω περίεργα και τρομακτικά γεγονότα. Μου εξίταραν τη φαντασία και μου δημιουργούσαν την περιέργεια να ανακαλύψω πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο και δεν τα ξέρουμε γιατί πολύ απλά δεν μας έχουν συμβεί. Αυτό τα κάνει να φαίνονται και πιο μακρινά σε εμάς και ίσως λιγότερα πιστευτά. Ωστόσο όμως σου δημιουργούν το αναμενόμενο suspence που χρειάζεσαι για να μην μπορείς να κοιμηθείς τη νύχτα ή ακόμα καλύτερα έχεις ιστορίες να λες στους φίλους σου!

Fact 1#
O Rodney James Alcala ήταν ένας βιαστής. Το είχε παραδεχτεί δημόσια στην τηλεόραση όταν συμμετείχε σε ένα reality tv show το "Dating Game".

΄Ηταν τότε το 1978 όπου έκανε το πρώτο του τηλεοπτικό ντεμπούτο. Ενώ εκείνο το διάστημα είχε ήδη δολοφονήσει δυο γυναίκες στην California και πιθανότατα άλλες δυο στη Νέα Υόρκη, η εισαγωγή που του έκαναν οι παρουσιαστές ήταν ενός normal ανθρώπου. Οι συμμετέχοντες όμως είχαν καταλάβει πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Alcala. 

Ο Jed Mills μια ηθοποιός που συμμετείχε στο  "Dating Game" αρνήθηκε να βγει ραντεβού με τον Alcala γιατί της φαινόταν creepy. Η άρνηση όμως αυτή έκανε τον  Alcala να δολοφονήσει ακόμα 7 γυναίκες, σύμφωνα με τον εγκληματολόγο Pat Brown.

Fact 2#
Ο 69χρονος Sonny Graham χρειαζόταν να κάνει άμεσα μεταμόσχευση καρδιάς. Τελικά βρήκε μόσχευμα από τον Terry Cottle, ο οποίος είχε αυτοκτονήσει.

Ο Cottle αυτοπυροβολήθηκε αφήνοντας πίσω του 4 ορφανά παιδιά και μια χήρα. 

Η μεταμόσχευση ήταν επιτυχής και του έσωσε τη ζωή. Ο Graham θέλοντας να ευχαριστήσει την οικογένεια έστειλε ένα γράμμα. 
Κανονίστηκε μια συνάντηση με τη χήρα του Cottle και ήταν έρωτας με τη πρώτη ματιά.

Ένιωσαν λες και ήξεραν ο ένας τον άλλο για χρόνια. Άρχισαν να βγαίνουν ώσπου τελικά παντρεύτηκαν. Περίεργο; Στην συνέχεια γίνεται ακόμα πιο περίεργο. Μετά από 12 χρόνια που πέρασαν από τότε που ο Graham έκανε μεταμόσχευση καρδιάς...η πρώην χήρα έλαβε ένα τηλεφώνημα.

Ο Graham αυτοκτόνησε με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και ο πρώην άντρας της. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο! Creepy; Και η ιστορία δεν έχει τελειώσει ακόμα. Διότι δεν είναι μόνο ότι είχε την καρδιά του Cottle , ότι ερωτεύτηκε την ίδια γυναίκα και ότι αυτοκτόνησε με τον ίδιο τρόπο αλλά...και το ότι το διέπραξε την ίδια ακριβώς ημέρα!

Οι φίλοι του Graham πάντως δήλωσαν πως δεν είχε δώσει ποτέ σημάδια κατάθλιψης ούτε είχε ποτέ τέτοια προδιάθεση!

Fact 3#
To album The Downward Spiral των "The Nine Inch Nails" ηχογραφήθηκε στο σπίτι όπου η ηθοποιός Sharon Tate δολοφονήθηκε. Παρά την κακή φήμη που είχε αυτό το σπίτι ο Trent Reznor από την μπάντα επέμεινε πως δεν επίλεξε το σπίτι αυτό για την φήμη που είχε. Είχε κοιτάξει πολλά σπίτια και αυτό που τελικά του έκανε το click ήταν αυτό. 

Η αλήθεια είναι ότι ο Reznor είχε ήδη μετακομίσει στο σπίτι πριν καν μάθει την τραγική ιστορία που έκρυβε.
Ο Trent ένιωθε creepy σε αυτό το σπίτι και μετέτρεψε το χώρο του αλλιώς. Έδωσε άλλο nickname στην τραπεζαρία και το ονόμασε studio "Pig" , μόλις έμαθε ότι εκεί πέρα είχε βρεθεί το bloody μήνυμα που είχαν γράψει στην άτυχη ηθοποιό.

Ο  Reznor έμεινε στο σπίτι από τον Ιούλιο του 1992 μέχρι το Δεκέμβριο του 1994. Ο Μanson και ο πρώην manager του ήταν και οι τελευταίοι κάτοικοι που έζησαν σε αυτό το σπίτι καθώς έπειτα  δεν ξανακατοικήθηκε.

Creepy Sunday: Αληθινές ιστορίες που θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου