Creepy Sunday: Αληθινές ιστορίες που θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου

Είσαι σίγουρη πως αντέχεις να τις διαβάσεις;
Creepy Sunday: Αληθινές ιστορίες που θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου



Και σε ποιον δεν αρέσουν οι τρομακτικές ιστορίες; Μικροί μεγάλοι είτε αντέχουν είτε όχι είναι πάντα διαθέσιμοι στο να ακούσουν ή να διαβάσουν μια ιστορία τρόμου και μυστηρίου. Ίσως να μας εξιτάρει το suspence που κρύβουν αυτές οι ιστορίες και η αδρεναλίνη μας φτάνει στο ζενίθ σαν της βιώνουμε και εμείς! Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές ποιος αντέχει να ζήσει στα αλήθεια κάτι παρόμοιο με αυτό που έπαθαν οι παρακάτω άνθρωποι; Ουδείς! 
Οι παρακάτω ιστορίες είναι αληθινές και δεν είναι μεταφυσικές έτσι ώστε να αμφιταλαντευτείς ότι μπορεί να υπάρχουν και φανταστικά στοιχεία μέσα! Της βρήκα στο διαδίκτυο και δεν σου κρύβω ότι με έκαναν να ανατριχιάσω!

Κοτόπουλο tandoori
Συνέβη σε ένα φίλο που ξέρω. Μια κοπέλα ζούσε μόνη της στο διαμέρισμά της. Ένα βράδυ αργά έμεινε σπίτη της ένας φίλος της. Κάθεται στο κρεβάτι της, όταν ξαφνικά αποφασίζει ότι θέλει να φάει κοτόπουλο tandoori. Ήταν 12 το βράδυ και η κοπέλα του είπε πως είναι καλύτερα να πάνε αύριο γιατί ήταν πολύ αργά. Ο φίλος της όμως επέμενε και την πήρε  άρον άρον και έφυγαν από το διαμέρισμα  χωρίς να πάρουν κλειδιά. 
Εκείνη θύμωσε επειδή έμειναν κλειδωμένοι έξω από το σπίτι και εκείνος της είπε: «Κάλεσε την αστυνομία γιατί κάποιος είναι κάτω από το κρεββάτι σου».
Οι αστυνομικοί ήρθαν και  έπιασε τον άντρα που βρισκόταν κάτω από το κρεββάτι της. 
Ποιος ξέρει για πόσο καιρό κρυβόταν κάτω από το κρεββάτι της!

«Με προστάζουν να σε σκοτώσω.»
Μια φορά είχα πάει σε ένα party κάποιων φίλων μου. Ήμουν τόσο κουρασμένος που κατέληξα τελικά στον καναπέ τους, στο τέλος της ξέφρενης αυτής βραδιάς. Ξαφνικά άνοιξα τα μάτια μου και συνάντησαν τα μάτια της κοπέλας ενός από των φίλων μου. Βρισκόταν αριστερά μου σε απόσταση αναπνοής. Με φρίκαρε αυτό το γεγονός αλλά πιο πολύ αυτό που μου είπε. «Με προστάζουν να σε σκοτώσω αλλά δεν μπορώ να το κάνω.» 
Σηκώθηκα ευθύς αμέσως από το κρεββάτι και η κοπέλα έφυγε από το σαλόνι όπου ήμασταν και πήγε στην κρεββατοκάμαρα της. Από τότε δεν με ξαναπήρε ο ύπνος και κοιτούσα όλη την ώρα την πόρτα του δωματίου της. Μέχρι που ήρθε το αγόρι της και μου εξήγησε πως η κοπέλα του είναι σχιζοφρενής και παίρνει φάρμακα για να μην ακούει τις φωνές μέσα στο κεφάλι της. 
Από τότε δεν ξαναπήγα σε party τους!

Roadtrip από την κόλαση!
Κάθε κομμάτι αυτής της ιστορίας είναι αλήθεια και συνέβη σε ένα ζευγάρι φίλων μου και εμένα.
Μεγάλωσα παίζοντας μπιλιάρδο και το να πήγαινες να παίξεις ένα τουρνουά ένα Σαββατοκύριακο έξω από την πόλη ήταν σύνηθες. Οι φίλοι μου και εγώ ήμασταν γύρω στα είκοσι μας και επειδή δεν είχαμε πολλά λεφτά αποφασίσαμε να μοιραστούμε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο επόμενο τουρνουά. Βρήκαμε ακόμα έναν τέταρτο τύπο, τον Burt, που θα ερχόταν μαζί μας.
Είχαμε συναντήσει τον Burt μία φορά πριν. Η όψη του ήταν περίεργη και φαινόταν λίγο creepy  και μεθυσμένος. 
Mετά από ένα τρίωρο τουρνουά, ο Burt ήταν ήδη μεθυσμένος και μας μιλούσε για τη γυναίκα του. Μας έλεγε κάτι τρελά πράγματα. Προφανώς είχαν περάσει από ένα διαζύγιο και δεν ήταν χαρούμενος γι 'αυτό. Άρχισε και μας περιέγραφε έναν καυγά τους  όπου αυτός την είχε στο πάτωμα  με το πόδι του στο λαιμό της και προσπαθούσε να την πνίξει. Αυτό που σκεφτήκαμε είναι πως είναι δυνατόν να μας λέει τέτοια σκηνικά σε ανθρώπους που μόλις γνώρισε. Τι στο καλό;

Μετά το τουρνουά πήγαμε όλοι σπίτια μας και ξεχάσαμε το σκηνικό. Την επόμενη Δευτέρα όμως πήρα μια κλήση από την αστυνομία. Με ρωτούσαν διάφορες περίεργες ερωτήσεις σχετικά με Burt. "Είχε λάσπη στα παπούτσια του;" "Μήπως σας ανέφερε τίποτα για τη σύζυγό του;" "Ποια ήταν η συμπεριφορά του, σας προβλημάτισε καθόλου;" 
Εβδομάδες αργότερα ανακαλύψαμε τι πραγματικά συνέβη. Ο Burt δολοφόνησε τη σύζυγό του την Πέμπτη το βράδυ. Το επόμενο απόγευμα, μπήκε στο αυτοκίνητό μου για το road trip που κάναμε. Η σκηνή που μας περιέγραψε είχε συμβεί στ’ αλήθεια και δεν ήταν απλά ένας καυγάς αλλά μια δολοφονία. Πήγα ταξίδι και μοιράστηκα ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με αυτόν τον τύπο!

Η τελευταία selfie: Έβγαλαν φωτογραφία και μετά πέθαναν