15 φορές που η Rachel Green ήταν πραγματικά bitch

Την λατρεύουμε την Jennifer Aniston, αλλά τη Rachel..όχι και τόσο τελικά!
15 φορές που η Rachel Green ήταν πραγματικά bitch



Rachel, Ross, Monica, Joy, Chandler και Phoebe..Aξέχαστοι και μοναδικοί χαρακτήρες που για έναν περίεργο λόγο σε κάνουν να μην θες να αλλάξεις κανάλι (ακόμα και στην 1256η επανάληψη επεισοδίου)!

Τι να πρωτοθυμηθείς..ατάκες, σκηνές, μορφασμούς, κινήσεις, στιγμές, γεγονότα; Οποιαδήποτε σκηνή και αν σου έρθει στον νου θα γελάσεις δεν γίνεται! 

Είναι η σειρά που θα βάλεις ξανά και ξανά να δεις χωρίς να βαρεθείς λεπτό. Είναι η σειρά που θα βάλεις για να σου φτιάξει η διάθεση όταν έχεις χωρίσει και θα προσπαθήσεις να εντρυφήσεις τόσο στη συμπεριφορά των χαρακτήρων έτσι ώστε να μπορέσεις και εσύ να αντιδράς έτσι σουρεάλ!

Θυμάσαι τη σκηνή με τη Rachel και τον Brad Pitt; Ήταν τόσο αστεία αλλά καταβάθος είχε και μια δόση αλήθειας.." Είναι τόσο συνηθισμένο αυτό από εσένα! Συνηθισμένο από εσένα Rachel Green, Queen Rachel που κάνει ότι θέλει στο μικρό Rachel-κυβερνοχώρο."

Για να δούμε είχε δίκιο ο Brad; Ήταν bitch η Rachel τελικά;

1. Ήταν απαίσια συγκάτοικος! Ξέρεις ήταν από αυτές που δεν ήξεραν να μαγειρεύουν, δεν καθάριζαν ποτέ το σπίτι και δεν πετούσαν τα σκουπίδια. Για την ακρίβεια δεν ήξερε που ήταν ο κάδος!

2. Κάθε φορά αγνοούσε την παρουσία του Gunther. Τι και αν της είχε βρει δουλειά,της πρόσφερε το διαμέρισμά του και της είχε αγοράσει μια σπάνια γάτα χωρίς τρίχωμα... καμία ανταπόκριση δεν είχε! Poor Gunther!

3. Θυμάσαι τότε που ο Ross είχε ένα σημαντικό επαγγελματικό event και η Rachel δεν ήξερε τι να βάλει και αργούσε σε βαθμό που ο Ross δεν θα προλάβαινε να πάει; Γαϊδουριά! 

4. Δεν σε εκνεύριζε κάθε φορά που έλεγε το όνομα Josh-waa! Σπαστικό;

5. Όταν έπεισε τη Bonnie (κοπέλα του Ross σε κάτι επεισόδια) να ξυρίσει το κεφάλι της δεν ήθελες να την μαλώσεις; (Ακραία αντίδραση μιας πρώην)!

6. Αμ, τότε που έγραψε 18 σελίδες γράμμα στον Ross και από τις δυο πλευρές. Ποιος το κάνει πια αυτό;;;

7. Το γεγονός ότι ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για τη δουλειά και τα ενδιαφέροντα του Ross γιατί τα θεωρούσε βαρετά.. .αλλά τον αγαπούσε; Ασύμφορο; 

8. Μισούσε οποιαδήποτε κοπέλα είχε ο Ross  μετά, πριν από αυτήν, που έδειχνε ενδιαφέρον για τη δουλειά του. Όποτε ο Ross ήταν happy, αυτή δεν ήταν! Bonnie, Charlie, Julie, Emily..και η λίστα συνεχίζεται! Είχε αρχίσει να βγαίνει ακόμα και με τον μπαμπά της Elizabeth (μαθήτρια του Ross)!

9. Φίλησε τον Chandler και δεν την σταμάτησε το γεγονός πως η Μοnica τον ήθελε! WTF;

10. Βγήκε ραντεβού ακόμα και με τον Jean Claude Van Damme τον οποίο η φίλη Μonica τον ήθελε τρελά!

11. Κοιμήθηκε με τον Barry που είχε μόλις αρραβωνιαστεί με την υποτιθέμενη φίλη της Mindy.

12. Προσπάθησε να διαλύσει το γάμο του Ross με την Emily! Και μετά πήγε αυτή στο honeymoon του ζευγαριού!

13.Κρυβόταν από τη Phoebe, την καλύτερη της φίλη, γιατί ντρεπόταν να της δείξει πως όταν έκανε τζόκινγκ ήταν αστεία. Θα μπορούσε απλά να της το πει..ε;

14. Α! Όταν "έκλεψε" το όνομα που ήθελε να βγάλει η Monica το μωρό της; Ντροπή!

15. Τότε που βοηθούσαν τον Mike να μετακομίσει στο σπίτι της Phoebe και κουβάλησαν όλοι τον καναπέ εκτός από αυτήν, το θυμάσαι; 

Και μετά από όλα αυτά αναρωτιέμαι: Πώς είναι δυνατόν να αγαπάμε τόσο πολύ αυτό το κορίτσι; 

Ποιες σειρές θα θέλαμε να ξαναδούμε;