To X-Files επιστρέφει! Και δεν είναι η μόνη σειρά που θέλουμε να ξαναδούμε

Οι συντάκτες του FollowMe απαντούν: Εσύ ποια σειρά θα ήθελες να επιστρέψει στην τηλεόραση;
To X-Files επιστρέφει! Και δεν είναι η μόνη σειρά που θέλουμε να ξαναδούμε



Ναι, επίσημα και το Hollywood στέρεψε από ιδέες και γι’ αυτό στη Fox αποφάσισαν να επαναφέρουν το θρυλικό «X-Files», 15 χρόνια μετά. Όχι, βέβαια, ότι δεν χαρήκαμε μιας και είμαστε και εμείς φαν της θρυλικής σειράς. Όμως, μεταξύ μας, υπήρχαν και καλύτερες επιλογές. Γι’ αυτό όμως είμαστε εδώ, για να θυμηθούμε τις ξένες σειρές που θα θέλαμε να δούμε ξανά στην τηλεόρασή μας. 

Ally McBeal

Κατερίνα Ιωακείμ: Χωρίς δεύτερη σκέψη επιλέγω Αlly Mc Beal! Μία απολύτως σουρεάλ σειρά με δικηγόρους της Βοστώνης να προσπαθούν να λύσουν τις υποθέσεις τους και τα προσωπικά/ σεξουαλικά/ συναισθηματικά τους στο ίδιο επεισόδιο. Στο cast του είχε πρωταγωνιστές που σήμερα ανήκουν στην αφρόκρεμα του Χόλυγουντ όπως ο Robert Downey Jr., η Portia de Rossi και η Lucy Liu η οποία είχε τον ρόλο της σέξι bitch και κάθε φορά που τσατιζόταν αντηχούσε παντού λιοντάρι να βρυχάται! 

Για την εποχή της η σειρά ήταν πολύ φευγάτη, είχε τέλειους διαλόγους, και μια παράνοια που σου έφτιαχνε την ημέρα. Να φανταστείς ότι βασικός πρωταγωνιστής ζούσε με τη φωνή του Barry White στο μυαλό του, με αποτέλεσμα εκεί που παρακολουθείς τη δίκη με αγωνία να ακούγεται ξαφνικά το αισθαντικό τραγούδι και να στα τινάζει όλα στον αέρα. Τελικά, όπως μπορείς να δεις παρακάτω μια μέρα τον συνάντησε από κοντά. 

Θέλω, λοιπόν, να την ξαναδώ για να μπορώ να ζηλεύω με την άνεσή μου το παρεάκι που μετά τη δουλειά έπινε τα ποτά του στο μπαρ του ουρανοξύστη (μερικούς ορόφους πάνω από το γραφείο τους, φυσικά) και να ονειρεύομαι τα γενέθλια έκπληξη στο γραφείο όπως σε αυτό το βίντεο. Αχ!

Desperate Housewives

Δανάη Γεωργαντά: Αν και η σειρά είναι καταπληκτική, το καλό είναι ότι ποτέ δεν είχες υπερβολικές προσδοκίες από αυτή. Γι’ αυτό και το «Desperate Houswives» είναι μια ασφαλής επιλογή για comeback. Ξέρεις ότι δεν θα σε απογοητεύσει. Αντίθετα, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να δω την επιστροφή του «Breaking Bad» που είναι η αγαπημένη μου σειρά γιατί πολύ απλά έχει αγγίξει την τελειότητα. 

Carousel

Δημήτρης Δρίζος: Εγώ θέλω να ξαναδώ το Καρουζέλ γιατί έχω απορίες. Τι έγινε ο Σιρίλο (ς) με την Μαρία Χοακίνα; Ακόμη τον γουστάρει επειδή είχε κερδίσει ο πατέρας του το λαχείο ή μόλις πτώχευσε τον έτζασε; Ο Χάιμε Παλίγιο αδυνάτισε; Η δεσποινίς Σιμένα είναι MILF; Τι παίζει με το πλουσιόπαιδο, το Χόρχε ντελ Σάλτο που μου έσπαγε τα νεύρα με την mini κάμπριο Mercedes του; Γιατί έχω φτάσει 28 και ακόμη έχω τέτοιες ανησυχίες;

Χτυποκάρδια στο Beverly Hills

Βάλια Ζαμπάρα: Καταρχήν, να διευκρινίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δω κάτι σαν το αποτυχημένο remake του 2008. Θέλω το cast της original version και το σενάριο όπως το έχω φανταστεί. Δηλαδή: Τον Μπράντον να παντρευτεί την Άντρεα και να ανοίξουν μαζί πολιτική εφημερίδα, τον Ντίλαν να ξεπεράσει τα προβλήματα εξαρτήσεων αλλά να διατηρεί τη γοητεία του, την Ντόνα να χωρίσει με τον Ντέιβιντ (μετά από δική του απόφαση) και εκείνη να κάνει παρθενορραφή για να ασχολούμαστε μαζί της, την Μπρέντα να τσακώνεται ακόμα με τη Βάλερι για τα αγόρια και να παρακαλάνε και οι δύο τον Στιβ, αλλά εκείνος να τρέχει πίσω από την Κλερ. Άντε για να μπουν τα πράγματα σε μια σωστή σειρά.  

Sex and the City

Γιάννα Κορρέ: Επειδή όλες έχουν βολευτεί, δεν θα ήθελα να ταράξω την ήρεμη οικογενειακή ζωή καμίας από τις πρωταγωνίστριες. Γι’ αυτό και θέλω να κυκλοφορήσει ένα και μόνο επεισόδιο, στο οποίο η Samantha είτε θα μετακομίζει εκτός Νέας Υόρκης (μιας και έχουν εξαντληθεί οι άντρες της πόλης) είτε θα κάνει επανασύνδεση με τον άντρα της ζωής της Σμιθ. 

Τα Φιλαράκια 

Τόνια Μιχαλακοπούλου: Έκαναν άλλα παιδιά ο Ρος και η Ρέιτσελ; Νοικοκυρεύτηκε ο Τζόι; Ο Γκάνθερ έγινε μέτοχος του «Central Perk»; Πώς είναι το νέο σπίτι του Τσάντλερ και της Μόνικα; Έχω τόσες απορίες αλλά ξέρω ότι η επιστροφή της θρυλικής σειράς θα παραήταν ριψοκίνδυνη. Αν και εδώ που τα λέμε κάθε φορά που βλέπουμε «Φιλαράκια» είναι σαν την πρώτη φορά. Οπότε καμία ανάγκη δεν έχουμε το παρακάτω troll trailer. 

Ανατριχίλες

Φανή Πλατσατούρα: Ποιος από εμάς δεν διάβαζε μανιωδώς τις «Ανατριχίλες»; Ήταν άλλωστε πολύ «in» εκείνη την εποχή. Και ποιος δεν ανατρίχιαζε βλέποντας στην οθόνη του τις ιστορίες μυστηρίου; Αν λοιπόν, θα έπρεπε να φέρω πίσω μια σειρά, θα ήταν αυτή μιας και δεν υπάρχει κανένα απολύτως ρίσκο αποτυχίας. Τα επεισόδια άλλωστε ήταν αυτοτελή.  

Baywatch

Νάνσυ Φαφούτη: Εντάξει, ποιος δεν θέλει να ξαναδεί στην οθόνη του καλλίγραμμα και ιδρωμένα κορμιά να τρέχουν στην παραλία σε slow motion; Και συγκεκριμένα ποιος δεν θα ήθελε να δει την Pamela Anderson να τρώει τη σκόνη της Kate Upton που σκεφτήκαμε να την αντικαταστήσει. Τον Μιτς πάντως, θα τον κρατήσουμε γιατί ακόμη στέκεται. Πάντως, μόλις διάβασα ότι σύμφωνα με το βιβλίο Guiness είναι η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, με μέσο όρο 1,1 δισεκατομμύριο τηλεθεατές την εβδομάδα, το 1996. Αν και μου φαίνεται κάπως παραπληροφόρηση σκέφτηκα να το μεταφέρω. 

Μαγκάιβερ

Αριστέα Σφακιανάκη: Χμμμ… Δεν μπορώ παρά να επιλέξω τον πιο συμπαθητικό ήρωα που πέρασε ποτέ από την τηλεόραση. Ο Μαγκάιβερ ήταν ο πρώτος «γκατζετάκιας» καθώς δεν πήγαινε πουθενά χωρίς τον ελβετικό του σουγιά που έκανε τα πάντα. 

Παντρεμένοι με παιδιά 

Κωνσταντίνα Μπιτζήλου: Αχ... και τι δεν θα 'δινα για να ξαναδώ τον Αλ Μπάντι να με κοιτάει με το χαμένο του βλέμμα με το χέρι μες το παντελόνι. Και φυσικά να ακούσω το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών.