Περίεργα αλλά αληθινά γεγονότα που θα σε εκπλήξουν!

Θα θέλεις να τα μοιραστείς με όποιον ξέρεις!
 Περίεργα αλλά αληθινά γεγονότα που θα σε εκπλήξουν!



Xωρίς αμφιβολία ζούμε σε ένα περίεργο κόσμο και κάθε μέρα ανακαλύπτεις νέα πράγματα και γίνεται όλο και πιο περίεργος. Δεν το έχεις διαπιστώσει και εσύ; Με τα παρακάτω γεγονότα θα το συμπεράνεις και εσύ. 

Fact 1#
Ένας τυφλός Αμερικανός ο Daniel Kish είναι η απόδειξη πως όταν έχεις θέληση μπορείς να καταφέρεις τα πάντα ακόμα και αν σου λείπει μια αίσθηση. Ο Daniel έμαθε να καθοδηγεί τον εαυτό του χρησιμοποιώντας τον ήχο. Το καταπληκτικό και το περίεργο συνάμα στην όλη υπόθεση είναι ότι τα  hobby του είναι: hiking και mountain-biking! Απίθανο;  

Fact 2#
Η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα σε δίδυμα είναι 87 ημέρες!

Fact 3#
Τα πιο παλιά προφυλακτικά που έχουν βρεθεί είναι από το 1640 και είχαν φτιαχτεί από έντερα ζώων και ψαριών.

Fact 4#
Tα θηλυκά kangaroo έχουν τρεις κόλπους.

Fact 5#
Το πιο μοναχικό πλάσμα στον κόσμο είναι μια φάλαινα η οποία ψάχνει για δυο δεκαετίες το άλλο της μισό και δεν το βρίσκει. Η φωνή της είναι τόσο διαφορετική από τις άλλες που κανείς δεν ανταποκρίνεται.

Fact 6#
Casu marzu είναι ένα τυρί από τη Σαρδηνία που περιέχει ζωντανά σκουλήκια.  Τα σκουλήκια χοροπηδάνε στα τοιχώματα του τυριού και το θέαμα είναι ευδιάκριτο. 

Fact 7#
Το 1567 λέγεται ότι ο άντρας με τα πιο μακριά μούσια πέθανε από φωτιά που έπιασαν τα μούσια του.

Fact 8#
Η πρώτη ταινία που είχε στο πλάνο της για πρώτη φορά τουαλέτα ήταν το Psycho του Alfred Hitchcock.

Fact 9#
Το 2008 οι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος βακτηρίων που ζούσε σε hairspray.

Fact 10#
Η μεγαλύτερη μουσική παράσταση που έχει υπάρξει στην ιστορία είναι στην Εκκλησία του St. Burchardi στη Γερμανία. Η παράσταση έχει ξεκινήσει στις 5 Σεπτεμβρίου 2001 και έχει προγραμματιστεί να τελειώσει το 2640. H τελευταία φορά που άλλαξε το πρόγραμμα ήταν τον Οκτώβριο του 2013. Η επόμενη αλλαγή θα γίνει το 2020.

Τρομακτικά γεγονότα που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ!