Βeach Tricks! Οδηγός επιβίωσης στην παραλία

Όσα πρέπει να ξέρεις για να κάνεις πιο εύκολη τη ζωή σου στη θάλασσα.
 Βeach Tricks! Οδηγός επιβίωσης στην παραλία



Ωραίο το καλοκαιράκι, ωραία και η παραλία κι ακόμα πιο ωραίο το μαύρισμα και το μπανάκι που ευχαριστιέσαι κάθε Σαββατοκύριακο στα δροσερά νερά. Θες να κάνεις τη ζωή σου ακόμα ευκολότερη;

Γίνεται!

Φόρα πάντα το μαγιό σου κάτω από τα ρούχα σου
Πρέπει να είσαι "ετοιμοπόλεμη" όχι μόνο όταν πηγαίνεις στην παραλία, αλλά και όταν φεύγεις. Κάτω από το φορεματάκι σου, φόρα μαγιό. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί να ξαναβουτήξεις.

Πάρε αδιάβροχο τσαντάκι για το κινητό σου
Για να αποφύγεις τα κλάματα όταν σου πέσει το νεράκι πάνω στην τσάντα.

Βάλε ένα μπουκαλάκι ταλκ στην τσάντα σου
Γιατί; Μα για την άμμο φυσικά! Δεν χρειάζεται πια να κάνεις χάλια ούτε την πετσέτα σου, ούτε το πατάκι του αυτοκινήτου σου. Ρίχνεις λίγο ταλκ στα πόδια σου, τα τρίβεις μεταξύ τους και έτοιμη!

Μην ξεχάσεις το δεύτερο μαγιό
Και τρίτο μη σου πω. Κανονικά κάθε φορά που βουτάς στη θάλασσα, πρέπει να αλλάζεις μαγιό, για να αποφύγεις κρυώματα και μικρόβια. 

Προμηθεύσου περιοδικά και βιβλία
Ή tablet αν είσαι παιδί της τεχνολογίας. Ο χρόνος θα περάσει ευχάριστα, θα διαβάσεις, θα μάθεις καινούρια πράγματα, ή έστω θα χαλαρώσεις, χαζεύοντας άσκοπα φωτογραφίες ανθρώπων που ελάχιστα σε αφορούν ή σε ενδιαφέρουν. Κι αυτό καλό θα σου κάνει.

Πάρε μαζί σου τα γυαλιά της μυωπίας σου ή ένα έξτρα ζευγάρι φακών
Νο1 ατύχημα για μύωπες; Βουτιά και πάνε οι φακοί. Αν δεν θες να περάσεις την υπόλοιπη μέρα σου "μισότυφλη", προετοιμάσου από πριν.

Μην παραλείψεις τη θήκη των φακών σου
Όχι για τη χρήση που φαντάζεσαι, αλλά για να τοποθετήσεις μέσα τις αλυσίδες σου που ίσως χάσεις στη θάλασσα.

Φτιάξε την χαλασμένη σου σαγιονάρα με ένα συνδετήρα
Αν κοπεί το κάτω μέρος της σαγιονάρας σου, μην πανικοβληθείς. Πιάνεις το λουράκι με ένα συνδετήρα στη σόλα και φτάνεις μέχρι το σπίτι.

Ζήτα μαγειρική σόδα ή ξύδι
Σε περίπτωση δαγκώματος από τσούχτρα ή μέδουσα, ένα από τα δυο υλικά θα ζητήσεις από το σερβιτόρο του beach bar.

Mην ξεχάσεις το body milk σου
Φυσικά στην παραλία! Γιατί αν θες να συνεχίσεις με ένα ποτάκι στο beach bar, πρώτον θα μυρίζεις τέλεια και δεύτερον θα σου "τραβήξει" αμέσως τα καψίματα.

Δες εδώ 10 ζευγάρια σαγιονάρες για extra άνεση και στιλ αυτό το καλοκαίρι. Κι αν σου λείπει και πετσέτα θαλάσσης, πάρε μέρος εδώ, στο διαγωνισμό μας και κέρδισε μια πετσέτα Sun Of Α Beach!