Διαγωνισμός: FollowMe και Sun Of Α Beach σου χαρίζουν το δώρο του καλοκαιριού!

4 υπέροχες double sided πετσέτες premium περιμένουν 4 υπερτυχερές! Το πιο hot αξεσουάρ του καλοκαιριού σε περιμένει…
Διαγωνισμός: FollowMe και Sun Of Α Beach σου χαρίζουν το δώρο του καλοκαιριού!



Το #FollowMe και η πιο hot εταιρεία beach towels, Sun Of Α Beach, χαρίζουν 4  υπέροχες double sided premium πετσέτες σε 4 υπερτυχερές αναγνώστριες!

Τι εστί Sun Of Α Beach

H εταιρεία Sun Of Α Beach δημιουργήθηκε από την Μελίπα Πίσπα και την Έλλη Ρούντου και μέσα σε λίγο καιρό κατάφερε να γίνει το πιο hot όνομα της αγοράς με τις εκπληκτικές πετσέτες θαλάσσης, εμπνευσμένες από τα ελληνικά καλοκαίρια!

Το beach style έχει γίνει τρόπος ζωής. Η Μελίνα και η Έλλη κατάφεραν να δημιουργήσουν τις πιο cool πετσέτες ενώ η συλλογή του Sun Of Α Beach περιλαμβάνει ακόμη τσάντες για την θάλασσα αλλά και stylish γιλέκα για την παραλία.

Σχεδιασμένες στην Ελλάδα, οι πετσέτες Sun Of Α Beach είναι πανέμορφες σαν τα νησιά της χώρας μας. Όλες οι Sun Of The Beach πετσέτες είναι 100% φτιαγμένες με Αιγυπτιακό βαμβάκι, απορροφητικές ενώ η σύνθεση τους τις καθιστά ανθεκτικές στον ήλιο, το αλάτι και την άμμο. Φυσικά και τα σχέδια πάνω στις πετσέτες δεν παθαίνουν το παραμικρό όσες φορές και αν βραχούν!

Τα… δωράκια!

Το #FollowMe και η εταιρεία Sun Of Α Beats χαρίζουν μετά από κλήρωση σε 4 υπερτυχερές αναγνώστριες 4 double sided premium πετσέτες θαλάσσης (δες τες στην gallery)! Πως; Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί!