Tinder date: Τα πιο άβολα ραντεβού που έχεις διαβάσει ποτέ!

Το νέο big thing του πλανήτη δεν κρύβει καθόλου ρομαντισμό!
Tinder date: Τα πιο άβολα ραντεβού που έχεις διαβάσει ποτέ!



Aς αρχίσουμε από τα βασικά. Τι είναι το tinder; Είναι ένα application για sex dating που έχει απήχηση σε εκατομμύρια χρήστες. Χωρίς αμφιβολία έχει γίνει must  για σχεδόν όλους τους single μιας και υπόσχεται να τους βρει μέχρι το άλλο τους μισό.

Πέρα από την πρόθεση του συγκεκριμένου app υπάρχουν και παρατράγουδα όμως! Ας δούμε μερικά αποτυχημένα ραντεβού που δεν πήγαν όπως το περίμεναν οι χρήστες του!

(Τις παρακάτω περιπτώσεις τις βρήκα στο internet.)

1." Toν πήρε τηλέφωνο η κοπέλα του. Έφυγε έτσι ξαφνικά χωρίς να μου πει τίποτα και το χειρότερο; Δεν πλήρωσε το λογαριασμό."

2. " Μόλις είχα βγει πρώτο tinder ραντεβού και 5 διαφορετικοί άνθρωποι μόλις μας είδαν μας είπαν πόσο ταιριαστό ζευγάρι είμαστε. Κουλό;"

3. " Είχα βγει με κάποιον που βιντεοσκοπούσε το ραντεβού μας γιατί έκανε κάποιο κοινωνικό πείραμα."

4. " Τον κάλεσα σπίτι μου πρώτη φορά και του μαγείρεψα. Σε κάποια φάση μου ζήτησε να πάει λίγο στο μπάνιο. Άργησε πολύ και πήγα να δω τι κάνει. Τον έπιασα να ψαχουλεύει τη τσάντα μου και βρήκα το δωμάτιο μου ακατάστατο."

5. " Με ρώτησε στα σοβαρά πρώτη φορά που με είδε..αν θέλω να κάνω παιδιά μαζί του και πως αν θέλω πρέπει να αρχίσουμε αμέσως."

6. " Μου έδειξε φωτογραφία από τη γυναίκα και τα παιδιά του. Τι θράσος;"

7. " Μου ζήτησε να κάνω πως είμαι η μητέρα του και να τον θηλάσω...! Ήταν η πρώτη φορά που έτρεξα τόσο γρήγορα."

Τι απίστευτο έκανε ένας μαθητής για να μην πληρώνει νοίκι;