Τι απίστευτο έκανε ένας μαθητής για να μην πληρώνει νοίκι;

Φοιτητικό παράδειγμα προς μίμηση;(!)
Τι απίστευτο έκανε ένας μαθητής για να μην πληρώνει νοίκι;



Είσαι φοιτήτρια; Προετοιμάσου να νιώσεις καταπιεσμένη για την ατακτοποίητη συγκάτοικό σου, για το νοίκι που πρέπει να πληρώνεις κάθε μήνα, για τα υπόλοιπα έξοδα που τρέχουν...καθώς ένας φοιτητής από το εξωτερικό είχε μια λαμπρή ιδέα! Ο Joel Weber από το Πανεπιστήμιο του Texas κατασκεύασε το δικό του σπίτι το οποίο δεν έχει καμία σχέση με οποιοδήποτε φοιτητικό σπίτι έχεις στο νου σου!

Το κόστος του σπιτιού ήταν 20.000 δολάρια. Ο Joel τροποποίησε ένα van και έφτιαξε ένα σπίτι με δύο πατώματα που παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα, μπάνιο, κουζίνα και μπανιέρα κατασκευασμένη από το φλοιό του mango.

Με αυτή την πατέντα που έκανε όχι μόνο εξοικονομεί αρκετά λεφτά το μήνα αλλά όταν θα αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο θα μπορεί να πουλήσει το σπίτι-van!

O Joel είχε δηλώσει στο ABC News πως θέλει ένα μέρος για να το κάνει σπίτι του. Ήθελε να είναι οικονομικό και να μην έχει οικονομικές υποχρεώσεις κάθε μήνα και επίσης ήθελε να αφήσει μια "επένδυση" στην κοινωνία. 

Η αλήθεια είναι πως γλύτωσε πολλά λεφτά. Τον βοήθησαν φίλοι, γονείς και διάφοροι άλλοι προκειμένου να κατασκευάσει αυτό το εναλλακτικό σπίτι, το οποίο και τον ενθαρρύνει να έχει ένα διαφορετικό lifestyle!

Tέλος αυτό που υποστηρίζει είναι πως όσο πιο μικρό είναι το σπίτι τόσο πιο ενεργός είναι στις υπόλοιπες υποχρεώσεις του.