Αγόρια, αυτά κάνετε και μας ξενερώνετε

Οι συντάκτριες του FollowMe σας βοηθούν να αποφύγετε τις κακοτοπιές.
Αγόρια, αυτά κάνετε και μας ξενερώνετε



Όλοι έχουμε τις παραξενιές μας αυτό είναι γεγονός. Άλλες τις ξενερώνουν οι άντρες που φορούν πουκάμισα, άλλες οι άντρες που γράφουν greeklish, άλλες οι άντρες που έχουν μουσάκι, άλλες οι άντρες που φοβούνται τις κατσαρίδες. Αυτή τη συζήτηση είχαμε σήμερα εδώ στο FollowMe και τελικά προσπαθήσαμε να καταγράψουμε όσα δεν θέλουμε να ξανακάνει ποτέ ένας άντρας. 

Βάλια Ζαμπάρα: Ξυρισμένα, πόδια, χέρια, στέρνο. Και το μπικίνι τέλειο κορίτσια; #not Τα ξυράφια κάτω boys. Το μοναδικό σημείο που επιτρέπεται να αποτριχώνεστε είναι το γνωστό και η πλάτη. Επίσης, αφήστε τις σαγιονάρες για την παραλία. Κι εσείς ψυχή έχετε, το ξέρω, αλλά δυστυχώς (ή μάλλον ευτυχώς) δεν  έχετε τα όμορφα δαχτυλάκια μας.

Έλενα Χριστοδούλου: Τίποτα χειρότερο από τη τσιγκουνιά! Τσιγκούνης στα λεφτά, τσιγκούνης και στα αισθήματα, που λέει και η γιαγιά μου! Αγόρια, δε θέλουμε να ξαναπληρώσουμε μισά-μισά το λογαριασμό λες και είμαστε στο σχολείο. Είναι ντροπή να αφήνεις μια γυναίκα να πληρώνει, πόσο μάλλον όταν βρίσκόμαστε με παρέα. Προτιμώ να μου τα ζητήσεις στο σπίτι αργότερα, αν πια δεν το αντέχει η τσέπη σου ή να κεράσω εγώ. Το «μισά- μισά» με ξενερώνει!

Δανάη Γεωργαντά: Δεν μπορώ εκείνους που όπου πάνε κουβαλάνε από έναν καφέ τον οποίο τον έχουν αγοράσει κιόλας, ούτε καν από το σπίτι! Και είναι δικαιολογία «δεν μπορώ να ξυπνήσω αλλιώς», εγώ πως ξυπνάω δηλαδή κάθε μέρα; Αφήστε τον καφέ για όταν θα πάμε στην καφετέρια.

Νάνσυ Φαφούτη: Δεν θέλω να ξαναδώ άντρα να κάνει καρδούλα με τα χέρια του αλά Μελίνα Ασλανίδου, δεν θέλω να ξαναδιαβάσω μήνυμα που να λέει «τι θα κνμ σμρ», ούτε να ξανακούσω τη λέξη «lol». Τι να κάνουμε, δεν θέλω!

Tόνια Παπαμιχαλοπούλου :  Δεν μπορώ με τίποτα την βαρεμάρα και τη μονοτονία σε μια σχέση! Και τι εννοώ; Όσα χρόνια κι αν είσαι με τον άλλο δεν σημαίνει ότι έδεσες και τον γαϊδαρό σου. Αγόρια κάντε εκπλήξεις εκεί που δεν το περιμένουμε, πείτε μας σ'αγαπώ σε ανύποπτο χρόνο και θα είμαστε δικές σας για πάντα. 

Δες ΕΔΩ πού κυκλοφορούν τα πιο ωραία αγόρια της πόλης.