Πού κυκλοφορούν τα πιο ωραία αγόρια της πόλης;

Οι συντάκτριες του FollowMe έχουν την απάντηση!
Πού κυκλοφορούν τα πιο ωραία αγόρια της πόλης;



Το καλοκαίρι έφτασε και όλες λίγο πολύ αναζητούμε το φλερτ και τον έρωτα. Άλλωστε, το σηκώνει το κλίμα.  Είμαστε, λοιπόν, έτοιμες να κυκλοφορήσουμε στην πόλη και μένει να λύσουμε ένα αιώνιο ερώτημα: Πού βγαίνουν τα νόστιμα αγόρια; Το συζητήσαμε εδώ στο FollowMe και η καθεμία έχει τη δική της θεωρία. 

Δανάη Γεωργαντά: Μα φυσικά σε συναυλία γιατί εκεί θα βρεις εκείνο το αγόρι που θα ακούτε την ίδια μουσική. Είναι πολύ σημαντικό να ταιριάζουν τα γούστα! Αν δεν έχεις κάποια συναυλία υπόψη, τρέχα στο υπόγειο της Πρωτογένους όπου πουλάνε παπούτσια vans και σανίδες skate. Αν τελικά δεν είναι η μέρα σου πήγαινε για ένα ποτό στο «Τρανζίστορ». 

Έλενα Χριστοδούλου: Εννοείται στο γήπεδο! Γιατί οι πιο ωραίοι άντρες είναι αθλητές!

Βάλια Ζαμπάρα: Στο Eject Festival (ναι συγκεκριμένα). Για κάποιο λόγο εκεί μαζεύονται πάντα τα πιο ωραία αγόρια. Μη ρωτήσεις γιατί, απλώς συμβαίνει.

Γιάννα Κορρέ: Αναμφίβολα πρέπει να αρχίσεις μαθήματα surf, windsurf, kitesurf και οτιδήποτε παραπλήσιο. Τα πιο ωραία αγοράκια βρίσκονται εκεί φίλη μου. Θα σε συνεπάρουν με την coolamara τους και το στιλάκι τους!

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου: Επειδή δεν πιστεύω οτι υπάρχουν μόνο σε συγκεκριμένα μέρη όμορφα αγόρια και πάντα ήμουν οπαδός του τυχαίου, δηλαδή του κεραυνοβόλου έρωτα εκεί που δεν το περιμένεις, ακόμα και στη στάση λεωφορείου μπορεί να βρεις το αγόρι των ονείρων σου! Αν θέλεις, όμως, την δίκη μου ιστορία, τον άντρα μου τον γνώρισα και τον ερωτεύτηκα την πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο! Άνοιξα την πόρτα, τον είδα με είδε και τέλος!

Νάνσυ Φαφούτη: Καταρχάς, τα ωραία αγόρια κυκλοφορούν μάλλον στο σπίτι της κοπέλας τους. Αν πάλι είστε αισιόδοξες τότε ίσως αξίζει να κάνετε μια προσπάθεια στο αεροδρόμιο ή στο κολυμβητήριο στο Γουδί τις πρωινές ώρες. 

Δες ΕΔΩ ποιον άντρα θέλουμε να φλερτάρουμε το φετινό καλοκαίρι.