Η κολλητή σου είναι down! Πώς μπορείς να της φτιάξεις την ημέρα;

Δώσε όλη σου τη θετική ενέργεια!
Η κολλητή σου είναι down! Πώς μπορείς να της φτιάξεις την ημέρα;



Ακόμα και η πιο μικρή και ασήμαντη χειρονομία μπορεί να φτιάξει τη διάθεση κάποιου. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν δικό σου άνθρωπο. Γιατί η κολλητή σου είναι ένας από τους πιο αγαπημένους σου ανθρώπους και μοιράζεσαι μαζί της όλα σου τα μυστικά. Ποια άλλη άλλωστε μπορεί να σε καταλάβει καλύτερα;(!) Γι' αυτό και πρέπει να ανακτήσεις όλη σου τη θετική διάθεση και προσπάθησε να την κάνεις να ξεχαστεί όπως μόνο εσύ ξέρεις! 

Xαμογέλα! Θα την κάνει happy!
Το γέλιο είναι όπως το χασμουρητό. Είναι μεταδοτικό! Χαμογέλα! Θα μεταδώσεις όλη σου τη θετική ενέργεια. Είναι μαγικό το πως ο άλλος νιώθει όταν βλέπει χαμογελαστούς ανθρώπους. Κανέναν δεν βοηθάει η μιζέρια. Ένα χαμόγελο αρκεί για να τα αλλάξει όλα!

Δώσε της ελαφρυντικά!
Η κολλητή σου είναι down οπότε και η ψυχολογία της είναι λίγο περίεργη. Να είσαι προετοιμασμένη για τυχόν αλλόκοτες αντιδράσεις της. Μπορεί να εκφράσει πράγματα που δεν εννοεί. Μην δίνεις σημασία. Δείξε κατανόηση και προσπάθησε να την πας με το καλό. Θα εκτιμήσει το γεγονός ότι πας με τα νερά της και δεν της πας κόντρα (κάτι που μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα).

Κάνε της κοπλιμέντα!
Όσο down και αν είναι η φιλενάδα σου, πάντα ένα κοπλιμέντο είναι καλοδεχούμενο! Βρες τον τρόπο να της πετάξεις “ύπουλα” και αυθόρμητα έναν καλό λόγο έτσι ώστε να της φτιάξεις τη διάθεση και να της τονώσεις το ηθικό!

Κάνε την να γελάσει!
Αυτοσαρκάσου, πες ένα αστείο σκηνικό που έγινε στη δουλειά σου, στο δρόμο, στη φαντασία σου, πες ένα ανέκδοτο, δείξε της ένα αστείο βίντεο και το οτιδήποτε σου έρθει στο μυαλό τελοσπάντων που είναι ικανό να την κάνει να γελάσει! Δεν υπάρχει καλύτερη θεραπεία από το γέλιο! Ξεχνάς τα πάντα!

Ενθάρρυνε την!
Η φίλη σου είναι ξεχωριστή για εσένα. Έχει προτερήματα που πρέπει να της τα θυμίζεις για να παίρνει τα πάνω της και να γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Με αυτό τον τρόπο θα της αλλάξεις τη διάθεση. Πρέπει να την ενθαρρύνεις πως ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζει μπορεί να το ξεπεράσει γιατί έχει εσωτερική δύναμη μέσα της. 

Πως θα ξεπεράσεις αυτά που σε πλήγωσαν στο παρελθόν;