Oι πιο sexy celebrity αποκαλύπτουν τα μυστικά της δίαιτάς τους!

Και το bikini τέλειο κορίτσια!
Oι πιο sexy celebrity αποκαλύπτουν τα μυστικά της δίαιτάς τους!



Διανύουμε τον Ιούνιο, τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού! Οι πρώτες εξορμήσεις στην παραλία έχουν ήδη γίνει! Αναμφίβολα, λοιπόν, ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά! Και ακριβώς σε αυτό το σημείο  έρχεται ένα άρθρο βοηθείας που θα σου δώσει τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά diet tips που χρειάζεσαι για να μηδενίσεις τον ανταγωνισμό στη παραλία! 
Sexy celebrities όπως η Jlo, Sofia Vergara, Lea Michele και Gigi Hadid σου αποκαλύπτουν τα μυστικά τους!  Φυσικά και θα τις εμπιστευτείς διότι οι συγκεκριμένες εκτός του ότι δεν είναι “κοινές θνητές”
, έχουν πρόσβαση στους καλύτερους personal trainers και διαιτολόγους στον κόσμο! 

1.Jenifer Lopez: “ Kάνω γυμναστική σε ένα normal ρυθμό. Δεν είμαι όσο φανατική ήμουν παλιότερα και τα αποτελέσματα είναι πιο θεαματικά!”

2. “ Προσπαθώ να μάθω τα παιδιά μου να τρώνε υγιεινά: πολλά λαχανικά, φρούτα και δημητριακά. Θέλω να ακολουθήσουν αυτό το τρόπο διατροφής. Όταν με ρωτάνε γιατί κάνω γυμναστική τους απαντάω πως έτσι μόνο θα διατηρήσω το ιδανικό βάρος.”

3. “ Όταν έχω όρεξη για γλυκό δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό. Τρώω  ένα-δύο μπισκότα cookies και είμαι καλά μετά. Δεν τρελαίνομαι. Δεν είμαι ο τύπος που αν υποκύψει σε έναν γλυκό πειρασμό μετά θα θέλει να κάνει την υπερβολή και να φάει παραπάνω από το κανονικό.”

4. “Πολύ σπάνια θα βγω εκτός προγράμματος και δεν θα κάνω την καθιερωμένη μου προπόνηση. Μερικές φορές επειδή δεν προλαβαίνω μέσα στην ημέρα κάνω γυμναστική αργά το βράδυ. Μπορεί η αντοχή μου να είναι πεσμένη αλλά συνεχώς εμψυχώνω τον εαυτό μου ότι πρέπει να το κάνω.”

5. Η Jlo ξεκινάει την ημέρα της με ένα συμπλήρωμα διατροφής, πρωτεΐνη. Είναι ειδικό συμπλήρωμα που απευθύνεται σε γυναίκες. 

6. Gigi Hadid: “ Είμαι πολύ ανταγωνιστική. Είμαι αθλήτρια και παίζω βόλεϊ από το γυμνάσιο. Οπότε η προπόνηση που κάνω είναι πολύ διασκεδαστική για μένα γιατί μου αρέσει αυτό που κάνω.”

7. Lea Michele:  “Μου αρέσει να πηγαίνω για τρέξιμο και να ακούω παράλληλα μουσική. Όχι τα δικά μου κομμάτια αλλά της Beyonce. Κάνω την προπόνησή μου διασκεδαστική έτσι ώστε να μην βαριέμαι να την κάνω. Κάνω γυμναστική όσο πιο πολύ μπορώ έτσι ώστε να μπορώ να τρώω ότι θέλω. “

8. Sofia Vergara:  “ Προσπαθώ να τρώω όσο πιο υγιεινά γίνεται. Αλλά αν κάποιος έχει γενέθλια και μας κεράσει ένα γλυκό, δεν θα πω όχι!Προσπαθώ να κάνω ένα φυσιολογικό πρόγραμμα διατροφής. Δεν θέλω να κάνω υπερβολές. Δεν πιστεύω πως είναι αποτελεσματικό το να ξυπνάς 4 το πρωί για να κάνω γυμναστική και μετά να μην φάω τίποτα. Το θεωρώ απαίσιο!”

9. Joe Manganiello: “ Δεν έχω μετανιώσει το γεγονός ότι έχω αλλάξει διατροφικές συνήθειες και έχω σταματήσει να τρώω κάποιες συγκεκριμένες τροφές, ούτε ότι έχω κόψει το αλκοόλ. Πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι όμως τι πρέπει να κόψεις και να εστιάσεις στο αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις.”

10. Gabrielle Union: “Μου αρέσει το kickboxing επειδή μπορώ να είμαι επιθετική χωρίς να μου ασκήσει κανείς κάποια κριτική. Μια καλή προπόνηση είναι το καλύτερο αγχολυτικό.”

11. Scott Eastwood : “ Κάνω πολλά και διαφορετικά workouts μέσα στην ημέρα. Κάνω surf,jujitsu, κολύμπι και βάρη. Παίρνω βιταμίνες και τρώω τροφές με πρωτεΐνες.”

12. Keke Palmer:  “ Συνήθιζα να μην να μην φοράω σορτσάκια επειδή δεν μου άρεσαν τα γόνατά μου. Αλλά από τότε που έκανα γυμναστική ξανάρχισα δειλά δειλά να φοράω γιατί μου αρέσουν άλλα σημεία των ποδιών μου. Η ουσία είναι να κάνεις ότι σε εκφράζει εσένα καλύτερα και να μην επηρεάζεσαι από τη γνώμη των άλλων.”

Πως θα κάνεις support στη φίλη σου που κάνει δίαιτα;