Δίαιτα: Πως θα κάνεις support στην φίλη σου που προσπαθεί να χάσει κιλά

7 τρόποι για να την βοηθήσεις να κρατήσει χαρακτήρα!
Δίαιτα: Πως θα κάνεις support στην φίλη σου που προσπαθεί να χάσει κιλά



Είτε έχεις κάνει δίαιτα είτε δεν έχεις κάνει θα πρέπει να ξέρεις πόσο δύσκολη και απαιτητική είναι μια τέτοια διαδικασία! Γι' αυτό αν η φίλη σου προσπαθεί να χάσει κιλά θα πρέπει να της κάνεις support έτσι ώστε να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της!

Άφησέ την να διαλέξει αυτή το εστιατόριο!

Έχετε αποφασίσει να πάτε για φαγητό ~> Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την αφήσεις να διαλέξει αυτή το μέρος. Διότι θα κινηθεί σύμφωνα με το τι της επιτρέπεται να φάει σύμφωνα με το διαιτολόγιό της. Αν επιλέξεις εσύ το μέρος ενδεχομένως να μην έχει εναλλακτικές. Επίσης απόφυγε να παραγγείλεις dessert στο τέλος ~> Δεν υπάρχει λόγος να την βάζεις σε πειρασμό!

Ενθάρρυνέ την!

Είναι το πιο εύκολο και το πιο βασικό tip ~> Επιβράβευσε τη φίλη σου για την προσπάθεια που κάνει και για τα κιλά που έχει καταφέρει να χάσει ως τώρα. Με αυτό τον τρόπο θα την εμψυχώσεις και θα την ενθαρρύνεις. Το να αναγνωρίζεις την προσπάθεια που κάνει κάποιος είναι αυτό που χρειάζεται για να συνεχίσει και να μην εγκαταλείψει! Είναι το κατάλληλο κίνητρο! Είναι όλα θέμα ψυχολογίας άλλωστε!

Kάντε μαζί γυμναστική!

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Αρχίστε μαζί ένα hobby! Δεν θα το κάνεις μόνο για την φίλη σου αλλά και για εσένα. Η άσκηση πρέπει να υπάρχει στη ζωή σου αναμφίβολα! Οπότε είναι η ευκαιρία και να κάνεις καλό στον εαυτό σου και να κάνεις support στη φίλη σου!

Να μοιραστείς μαζί της τα δικά σου thin tips!

Αν σε ρωτήσει φυσικά..Είναι καλό να της δώσεις συμβουλές-tips για το πως να τα βγάλει πέρα όταν δυσκολεύεται. Θα δει και μια άλλη τακτική που ίσως την βοηθήσει πιο πολύ!

Μην την προκαλείς...με λιχουδιές!

Επειδή όταν κάνεις δίαιτα είναι μια διαδικασία αρκετά δύσκολη και περίεργη καλό είναι να είσαι αρκετά προσεχτική μαζί της. Δηλαδή μην τρως λιχουδιές μπροστά της και μην της προσφέρεις! Μην την προκαλείς να “χαλάσει” τη δίαιτα της γιατί δεν θα μπορεί να αντισταθεί σε αυτό που έχει μπροστά της.

Αγόρασέ της ένα ρούχο στο νέο μέγεθός της!

Εάν έρθει η στιγμή όπου πρέπει να της κάνεις ένα δώρο..τι καλύτερο από το να της αγοράσεις ένα ρούχο στο νέο της νούμερο! Όταν χάνεις κιλά χρειάζεσαι μετά και ανανέωση γκαρνταρόμπας. Τι πιο ενθαρρυντικό από το να κάνεις εσύ την αρχή!

Να είσαι θετική μαζί της!

Πίστεψε στην φίλη σου και εμψύχωσέ την ότι μπορεί να τα καταφέρει! Αυτά τα λόγια είναι ικανά να της δώσουν δύναμη! Θέλει συνεχώς support και με λόγια και με πράξεις! Δεν πρέπει τίποτα να της ρίξει την ψυχολογία. Εσύ ξέρεις τι πρέπει να της πεις για να την ανεβάσεις! Θα πρέπει να βρίσκεσαι δίπλα της τις στιγμές που πρέπει να κρατήσει χαρακτήρα και να μην ενδώσει σε όποιοδήποτε πειρασμό μπορεί να καταστέψει την προσπάθειά της!

Δες εδώ τις φράσεις που πρέπει  να αποφύγεις να πεις στη φίλη σου όταν βρίσκεται σε δίαιτα!