Πόσο Photoshop πια; Η Δανδουλάκη ξαναέγινε 30 χρονών

Όταν τα περιοδικά το παρακάνουν με το ρετούς.
Πόσο Photoshop πια; Η Δανδουλάκη ξαναέγινε 30 χρονών



Σήμερα το πρωί που έπινα τον καφέ μου στο γραφείο είπα να ξεφυλλίσω το περιοδικό «You» για να δω τι λέει η Κάτια Δανδουλάκη η οποία πάντα μιλάει με μια σοφία. Δυστυχώς, τελικά δεν έδωσα καμία σημασία σε αυτά που είπε μιας και το μάτι μου καρφώθηκε στις φωτογραφίες της. 

«Μα… πως; Ξαναέγινε 30 χρονών;» σκέφτηκα. Έπειτα γύρισα το κεφάλι μου στη συνάδελφο Τόνια που κάνει το street style στο followme και συνειδητοποίησα ότι ο τίτλος του κουίζ της παρακάτω φωτογραφίας θα ήταν «Μάντεψε ποια είναι πιο μεγάλη». 

Η μεν Τόνια είναι 27 χρονών και η δε Δανδουλάκη πρωταγωνίστησε στην πρώτη της ταινία το 1971. Τα συμπεράσματα δικά σου.

Είμαι πάντως σίγουρη ότι και η ίδια η Δανδουλάκη δεν θα συμφωνούσε με το υπερβολικό ρετούς που αντίκρισα σήμερα. Γιατί είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει μέτρο και που ποτέ δεν θα παρίστανε κάτι άλλο από αυτό που είναι. 

Και για να καταλάβεις τι εννοώ μπορείς να διαβάσεις το παρακάτω απόσπασμα από την τελευταία της συνέντευξη στην εκπομπή JoinUs

Θέλω να επαναλάβω σε κάθε γυναίκα και να το ξέρει ότι θέλει δουλειά να κρατάς τη νεανικότητά σου. Οι γυναίκες θέλουν ν’ αλλάξουν τον εαυτό τους, να γίνουν κάτι άλλο. Εγώ ποτέ δεν ήθελα να γίνω κάτι άλλο, ήθελα να κρατηθώ όσο πιο φρέσκια σε αυτό που είμαι. Είναι πολύ λυπηρό για μία γυναίκα με τα δικά μου χρόνια να κάνει την μπέμπα. Έχω πολλά χρόνια πάνω μου και παίζω πολύ σωστά το ρόλο γιαγιάς σε σήριαλ. Αλλά είναι πολύ ωραίο να είναι μια γιαγιά που να μοιάζει τόσο νέα. Δεν είναι μια παραμορφωμένη γιαγιά. Το λάθος θα ήταν να νομίζω ότι μπορώ να κάνω και το ρόλο της εγγονής.