Άρης Καβατζίκης: Όλη η αλήθεια πίσω από τα ασφαλιστικά μέτρα της Μενεγάκη

Ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικού δίνει την δική του απάντηση.
Άρης Καβατζίκης: Όλη η αλήθεια πίσω από τα ασφαλιστικά μέτρα της Μενεγάκη



Ο πόλεμος που ξέσπασε ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Έλενα Λυμπέρη δεν έχει τελειωμό. Τις τελευταίες μέρες τα media ασχολούνται συνεχώς με το συγκεκριμένο θέμα, ενώ η Έλενα Μακρή Λυμπέρη "επιτέθηκε" στην βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης μέσα από το προσωπικό της blog και φυσικά η Ελένη έσπευσε να απαντήσει μέσα από δική της ανακοίνωση.

Η αιτία για όλο αυτό το ξέσπασμα είναι λίγο πολύ γνωστή. Έτσι λοιπόν, ενώ sites, blogs και τηλεοπτικά πάνελ αναλύουν το εν λόγω ζήτημα, ο Άρης Καβατζίκης ως Διευθυντής Σύνταξης του Hello έδωσε την δική του απάντηση μέσα από το Πρωινό.

Ξεκαθαρίζοντας λοιπόν, ότι πραγματικά δεν υπήρξε κανένας δόλος απέναντι στο πρόσωπο της Μενεγάκη τόνισε ότι κάλεσε την Ελένη στο κινητό της μετά την αποστολή του εξωδίκου όμως εκείνη δεν απάντησε ποτέ. Πρόσθεσε δε, ότι η φωτογραφία ήρθε στο περιοδικό από γνωστό πρακτορείο χωρίς να γνωρίζει όμως λεπτομέρειες για το πώς τραβήχτηκε, διευκρινίζοντας ότι δεν ήξερε πως όταν κάποιος πληρώσει για να νοικιάσει έναν χώρο θωρείται αυστηρά ιδιωτικός όπως ακριβώς συμβαίνει με το σπίτι κάποιου.

"Κακώς θεοποιούμε τους ανθρώπους. Κι εγώ άλλα περίμενα από την Ελένη Μενεγάκη κι άλλα μου ήρθαν, άλλα έφαγα στη μάπα. Όταν έχεις δουλέψει τρία χρόνια με έναν άνθρωπο… Θα μπορούσε να με πάρει ένα τηλέφωνο να μου παραπονεθεί. Με την Ελένη Μενεγάκη πια δεν μιλάμε. Εγώ προσπάθησα να την πάρω και την ημέρα που έσκασε αυτή η ιστορία γιατί ήθελα να απολογηθώ. Άλλα περίμενα και άλλα μου βγήκαν από την πλευρά την ανθρώπινη. Επειδή δεν πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα να πέφτουν κάτω, ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Αν θίξαμε την οικογένεια όντως πρέπει να πάμε στα δικαστήρια. Όμως βλέπω ότι εδώ και ένα χρόνο τα παιδιά της είναι σε όλα τα εξώφυλλα. Ως άνθρωπος που τα έχω δώσει όλα για αυτή τη σχέση αισθανόμουν πραγματικά θιγμένος με ένα εξώδικο που είναι ονομαστικό εξώδικο. Αλήθεια αισθάνομαι θιγμένος" είπε ο Άρης Καβατζίκης ενώ συνέχισε: 

"Τα περιοδικά τυπώνονται Δευτέρα βράδυ. Τρίτη απόγευμα στις 17:00 με παίρνει η κυρία Χριστίνα Παναγουλέα, που είναι συνήγορος της Ελένης. Δεν μου είπε ότι πρέπει να παρουσιαστούμε για ασφαλιστικά μέτρα. Μου είπε "κύριε Καβατζίκη, πρέπει να αλλάξετε το περιοδικό. Ή να κόψετε την φωτογραφία αυτή, ή να της βάλετε ένα στίκερ". Της λέω "κυρία Παναγουλέα αυτό δεν γίνεται! Γιατί το περιοδικό Τρίτη απόγευμα φεύγει και ταξιδεύει στην επαρχία! Τι άλλο μπορώ να κάνω αν αποδειχθεί ότι είναι λάθος νομικά;" και μου απαντά "θα δούμε πως θα το προχωρήσουμε, γιατί έχετε καταπατήσει τις τάδε συνθήκες...

Την Τετάρτη το πρωί στις 10:00, δέχτηκα τηλεφώνημα ότι έπρεπε να παρουσιαστώ στην 01:00 στα δικαστήρια, γιατί το εξώδικο είχε σταλεί στις 19:00 το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας. Εκεί η κυρία Παναγουλέα και ο νομικός σύμβουλος των Αττικών Εκδόσεων μας ζήτησαν να καλύψουμε τη φωτογραφία. Επειδή όμως το περιοδικό ταξίδευε ήδη, η κάθε νόμιμη ενέργεια (που ανέφερε τα εξώδικο το οποίο είχε ήδη σταλεί), ήταν η απόσυρση του περιοδικού. Μάλιστα η κυρία Παναγουλέα έκανε υπολογισμούς για το πόσο θα κοστίσει η απόσυρση του περιοδικού".

Tέλος, διευκρίνισε πως το περιοδικό δεν έχει αποφασίσει ακόμα πώς θα κινηθεί από εδώ και στο εξής, ενώ είπε πως όλα είναι απόφαση της κυρίας Λυμπέρη τονίζοντας πως πλέον τον απασχολούν πιο σοβαρά ζητήματα από το αν θα μπει φωτογραφία της Μενεγάκη στο περιοδικό.