Ελένη Μενεγάκη – Έλενα Λυμπέρη: 1-0! Τι κάνει η Ελένη και κερδίζει στα σημεία;

Γιατί πιστεύουμε ότι η παρουσιάστρια έκανε τη διαφορά με την πονηρή ανακοίνωσή της.
Ελένη Μενεγάκη – Έλενα Λυμπέρη: 1-0! Τι κάνει η Ελένη και κερδίζει στα σημεία;



Αν έχεις κλικάρει αυτή την ανάρτηση, τότε σίγουρα θα έχεις πάρει είδηση τον glamorous πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο κυριών της showbiz, της Έλενας Λυμπέρη-Μακρή και της Ελένης Μενεγάκη. Για να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια, αν δεν έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται τότε να σου τα θυμίσουμε: Η Λυμπέρη-Μακρή δημοσίευσε στο περιοδικό Hello! φωτογραφία με pixel από το πάρτι της κόρης της Μενεγάκη Βαλέριας, η  Μενεγάκη έκανε ασφαλιστικά μέτρα για παραβίαση του ιδιωτικού ασύλου της, η εκδότρια έβγαλε μία ανακοίνωση άκρως υποτιμητική για το ποιόν της παρουσιάστριας και η Μενεγάκη απάντησε προκαλώντας την να μην ξανασχοληθεί μαζί της. 

Το νέο ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Ποια ξανθιά κυρία κέρδισε τις εντυπώσεις; Ποια πήρε τον κόσμο με το μέρος της και ποια ανακοίνωση μας έπεισε περισσότερο; Εδώ στο followme το συζητήσαμε και η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια από τις δύο έχει το περισσότερο δίκιο γιατί για να λέμε την αλήθεια υπάρχουν πολλά κενά σε αυτή την ιστορία και παρασκήνιο που ενδεχομένως δεν γνωρίζουμε. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι η Μενεγάκη μετά τη σημερινή της ανακοίνωση κέρδισε πόντους και μάλιστα μπορούμε να το τεκμηριώσουμε. 

Πριν διαβάσεις όμως τις παρακάτω γραμμές καλύτερα να δεις με προσοχή τις ανακοινώσεις και των δύο γυναικών: 

Η ανακοίνωση της Έλενας Λυμπέρη-Μακρή

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη.

Γιατί, λοιπόν, η Μενεγάκη κέρδισε με 1-0 την Λυμπέρη Μακρή στον πρώτο γύρο;

Καταρχήν, η απάντησή της δεν ήταν εν ψυχρώ, ούτε χρησιμοποίησε την εκπομπή της για να υπερασπιστεί τον εαυτό της (παρά το γεγονός ότι η ατμόσφαιρα χθες ήταν εμφανώς τεταμένη on-air, όπως και η σύγχυση της Ελένης). Κράτησε την ψυχραιμία της, άφησε τα πνεύματα να ηρεμήσουν και προφανώς συμβουλεύτηκε κάποιον άνθρωπο για να προχωρήσει στην ανακοίνωσή της. Οποιοσδήποτε μπορεί να διαπιστώσει ότι η Ελένη θα χρησιμοποιούσε άλλα λόγια, πιο άμεσα και δεν θα είχε τόσο σοβαρό ύφος. Παρόλα αυτά, δεν προχώρησε σε προσωπική επίθεση προς την εκδότρια, αλλά σε άμυνα που όπως όλοι ξέρουμε είναι η καλύτερη τακτική. 

Μία άμυνα, που όμως έχει τρεις σημαντικές παραμέτρους: 1ον αναφέρεται στη μητρότητα και το δικαίωμά της να υπερασπίζεται την ιδιωτικότητα των παιδιών της. «Όλο αυτό θα είχε αποφευχθεί αν η κα Μακρή-Λυμπέρη είχε σεβαστεί το αυτονόητο δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην ιδιωτικότητα του βίου του και την εξίσου αυτονόητη υποχρέωση κάθε μητέρας να προστατεύει και να φροντίζει τα παιδιά της» λέει στην ανακοίνωσή της. Ποια μαμά, λοιπόν, δεν θα ταυτιστεί, δεν θα της δώσει δίκιο, δεν θα το δει συναισθηματικά και δεν θα πει «καλά τα λέει η Ελένη»; 

2ον αναφέρεται στους τηλεθεατές της. Τους λέει, δηλαδή, «δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά η Λυμπέρη-Μακρή σας προσβάλει και λέει ότι είστε άρρωστοι στο κρεβάτι του Υγεία. Είστε ελεύθεροι να την κράξετε». Έξυπνο. 

3ον την προκαλεί να μην ξανασχοληθεί μαζί της στα έντυπά της. Μιλάμε για την κίνηση ματ της Μενεγάκη, η οποία έβγαλε νοκ άουτ την εκδότρια. Γιατί ποιος δεν ξέρει ότι η Μενεγάκη πουλάει εξωφρενικά πολύ και ότι εκτοξεύει κάθε φορα τις πωλήσεις; Οι αναγνώστες των lifestyle περιοδικών δεν θα αντέξουν να μην μάθουν για τα πιο hot γεννητούρια της showbiz και η ώρα αυτή πλησιάζει απειλητικά. 

Οπότε μένει να μάθουμε το εξής: Η Λυμπέρη Μακρή θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν έχει ανάγκη τη Μενεγάκη; Θα θυσιάσει τις πωλήσεις της προκειμένου να παραμείνει πιστή στις θέσεις της; Θα υποκύψει στην πρόκληση της Μενεγάκη; 

Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις….