Ράκος ο πατέρας της Bobbi Kristina: Δεν τραβάω το βύσμα! Ο Θεός θα σώσει την κόρη μου

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της Bobbi Kristina.
Ράκος ο πατέρας της Bobbi Kristina: Δεν τραβάω το βύσμα! Ο Θεός θα σώσει την κόρη μου



Τις τελευταίες ώρες επικρατεί ένας πανικός στα media σχετικά με την υπόθεση της Bobbi Kristina. H κόρη της Whitney Houston συνεχίζει να βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, όμως οι γιατροί δεν δίνουν σχεδόν καμία πιθανότητα να καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή. Χθες το βράδυ μάλιστα κάποια ξένα μέσα υποστήριξαν πως η Bobbi Kristina βγήκε από την μηχανική υποστήριξη, ενώ οι γιατροί έλεγαν στον πατέρα της Bobby Brown πως έχει έρθει η ώρα να την αφήσουν να "φύγει". 

Ωστόσο, μέχρι στιγμής σύμφωνα με το ΤΜΖ η 21χρονη κοπέλα συνεχίζει να βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη ενώ όλοι οι συγγενείς βρίσκονται στο πλευρό της. Ο πατέρας της είναι ανένδοτος στο να τραβήξει το καλώδιο και να δώσει τέλος στην ζωή της κόρης του καθώς πιστεύει σε ένα θαύμα. "Δεν τραβάω το βύσμα! Ο Θεός θα σώσει την κόρη μου" είναι τα τελευταία του λόγια. 

Από την άλλη πλευρά, οι γιατροί επιμένουν πως η κατάστασή της δεν επιδέχεται περαιτέρω βελτίωση και πως δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα. Όλη η οικογένειά της προσεύχεται για εκείνη, αλλά αν η κατάστασή της δεν βελτιωθεί καθόλου ούτε μέσα στο Σαββατοκύριακο, η δύσκολη αυτή απόφαση ενδεχομένως να μην αργήσει να έρθει από τον πατέρα της όσο δύσκολο κι αν είναι...

Ακόμα και τώρα κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η νεαρή κοπέλα φέρεται να προσπάθησε να αυτοκτονήσει καθώς λίγες μέρες πριν βρεθεί αναίσθητη στην μπανιέρα της ήταν μια χαρά ή έτσι έδειχνε τουλάχιστον. Μάλιστα είχε δηλώσει πως κάνει νέα σχέδια ώστε να μπορέσει να βγάλει έναν καινούργιο δίσκο. Η τελευταία της εμφάνιση πριν το τραγικό συμβάν ήταν στις 17 Ιανουαρίου, όταν παπαράτσι την πέτυχαν έξω από το σπίτι της παρέα με μια φίλη της, ενώ εκείνη προσπαθούσε να αποφύγει τις ερωτήσεις που της έκαναν για την μητέρα της.