Τραγικό: Οι γιατροί βγάζουν από το τεχνητό κώμα την κόρη της Whitney Houston

Όλοι οι συγγενείς έχουν μαζευτεί στο νοσοκομείο για το τελευταίο αντίο.
Τραγικό: Οι γιατροί βγάζουν από το τεχνητό κώμα την κόρη της Whitney Houston



H Bobbi Kristina, η κόρη της Whitney Houston τις τελευταίες ώρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση αφού πριν πέντε μέρες βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα της από τον σύζυγό της και όταν έφτασε το ασθενοφόρο ήταν κλινικά νεκρή, ωστόσο επανήλθε στη ζωή με τεχνητή αναπνοή.

Η 21χρονη ήταν σε κώμα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, ενώ ήδη από το απόγευμα οι γιατροί είχαν ενημερώσει την οικογένεια ότι θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένοι για όλα καθώς οι ελπίδες όλο και λιγόστευαν.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, οι γιατροί αναμένεται να βγάλουν από την μηχανική υποστήριξη την Bobbi ενώ λίγες ώρες πριν είπαν χαρακτηριστικά στον πατέρα της Βobby Βrown ο οποίος ήταν στην κυριολεξία ένα ράκος πως έχει έρθει η ώρα να την αφήσουν να "φύγει".

Όλοι οι δικοί της άνθρωποι, οι φίλοι και οι συγγενείς της βρίσκονται στο νοσοκομείο προκειμένου να της πουν το τελευταίο αντίο, ενώ το αμέσως πιο τραγικό απ' όλα είναι πως σήμερα ο πατέρας της Βobby, έχει γενέθλια.

Ωστόσο, επικρατεί ένας πανικός αυτήν την στιγμή με τα ξένα μέσα καθώς άλλοι αναφέρουν πως η Bobbi Kristina έχει ήδη χάσει την μάχη με την ζωή, ενώ το TMZ που είναι το πιο έγκυρο μέσο σε ανάλογα θέματα αναφέρει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ο πατέρας της δεν έχει δώσει ακόμα την τελική έγκριση για να γίνει αυτό και θέλει να περιμένει έως το Σαββατοκύριακο.

Η Bobbi Kristina είχε ψύχωση με τον θάνατο της μητέρας της για αυτό και φέρεται να προσπάθησε να αυτοκτονήσει με τον ίδιο σχεδόν τρόπο. Αξίζει να σημειωθεί πως σε λίγες μέρες από τώρα, στις 11 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον χαμό της Whitney Houston που πνίγηκε στην μπανιέρα του ξενοδοχείου της σε ηλικία 48 ετών μετά από χρήση ναρκωτικών. 

Ένα χαρακτηριστικό video από live συναυλία της Whitney το 1999 με τις δυο τους να τραγουδάνε το κομμάτι "My Love is Your Love"