Η πρόεδρος της Sony δεν παραιτείται! Οι απειλές και τα ρατσιστικά αστεία για τον Obama

Ακυρώθηκε η πρεμιέρα του The Interview στη Νέα Υόρκη.
Η πρόεδρος της Sony δεν παραιτείται! Οι απειλές και τα ρατσιστικά αστεία για τον Obama



Σε πανικό βρίσκονται τα στελέχη της Sony μετά το χθεσινό μήνυμα των χάκερς που αυτοαποκαλούνται Guardians of Peace οι οποίοι πλέον απειλούν ανοιχτά τους θεατές που θα τολμήσουν να δουν την ταινία The Interview κάνοντας λόγο για μία νέα «11η Σεπτεμβρίου».  

H προγραμματισμένη πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη ακυρώθηκε αν και προηγήθηκε η πρεμιέρα στο Λος Άντζελες με τον σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή Seth Rogen να δηλώνει ότι η Πρόεδρος της Sony Amy Pascal έχει πολλά α@@@@@α

Όπως επίσης λένε τα δημοσιεύματα, η Pascal δεν πρόκειται να υποχωρήσει, ούτε να παραιτηθεί από τη θέση της. Την υποστήριξή τους στο πρόσωπό της έχουν εκφράσει και αρκετοί celebrities μεταξύ των οποίων η Angelina Jolie, η Gwyneth Paltrow,ο John Singleton,ο Jack Nicholson και ο Tyler Perry.

Η Pascal επίσης έχει εστιάσει όλη της την προσοχή και ενέργεια στην ασφάλεια των υπαλλήλων της Sony. 

Τέλος, προβλήματα της έχουν δημιουργήσει τα αστεία που έκανε μέσω e-mail με παραγωγό για τις κινηματογραφικές προτιμήσεις του Προέδρου Barack Obama. Η Pascal αναφέρθηκε σε ταινίες όπως, Django, 12 χρόνια σκλάβος και Ride Along, με αποτέλεσμα να την κατηγορήσουν ως ρατσίστρια και να αναγκαστεί να απολογηθεί δημόσια.