Ποιος είπε ότι η Angelina Jolie είναι ατάλαντη και κακομαθημένη;

Οι χάκερς Guardians of Peace επιστρέφουν με νέες αποκαλύψεις.
Ποιος είπε ότι η Angelina Jolie είναι ατάλαντη και κακομαθημένη;



Τα άπλυτα του Hollywood στη φόρα αναμένεται να βγουν μετά το «χτύπημα» των χάκερς στη Sony. Αυτοί τη φορά, οι χάκερς οι οποίοι αυτοαποκαλούνται Guardians of Peace αποκάλυψαν ένα διάλογο που έγινε μέσω e-mail που αφορά στην Angelina Jolie.

Ο διάσημος παραγωγός Scott Rudin ο οποίος έχει υπογράψει τις ταινίες Captain Phillips και Moneyball έστειλε ένα e-mail στην Αντιπρόεδρο της Sony Amy Pascal προειδοποιώντας την να μην ακούει τις αντιρρήσεις της Jolie για την ταινία Jobs που θα σκηνοθετούσε ο David Fincher. Για την ακρίβεια, η Jolie ήθελε o David Fincher να σκηνοθετήσει τη δική της ταινία με τον τίτλο Κλεοπάτρα και να εγκαταλείψει το άλλο project.

Ο Rubin που είναι ο παραγωγός της ταινίας έγραψε συγκεκριμένα στην Amy Pascal: «Δεν πρόκειται να καταστρέψω την καριέρα μου για ένα ατάλαντο κακομαθημένο παιδί». Στο e-mail του επίσης έκανε λόγο για την παράνοια και την εγωπάθεια της Jolie ενώ είπε ότι είναι μόνο μία celebrity.

Οι χάκερς απείλησαν ότι θα συνεχίσουν να διαρρέουν απαγορευμένο υλικό εκτός και αν η Sony αποσύρει την ταινία The Interview.