Κρύβεται όντως η Βόρεια Κορέα πίσω από την διαρροή ταινιών της Sony;

Πάντως τους είχαν απειλήσει ότι θα τους εκδικηθούν για την ταινία The Interview
Κρύβεται όντως η Βόρεια Κορέα πίσω από την διαρροή ταινιών της Sony;



Αν όντως ισχύει αυτή η σύνδεση, μπορεί και να είναι η πιο διασκεδαστική είδηση της εβδομάδας. Λίγες ημέρες πριν η Sony Pictures υπήρξε θύμα διαρροής στο Internet μερικών από τις ταινίες που βρίσκονται τώρα στις αίθουσες ή θα κυκλοφορήσουν τις αμέσως επόμενες εβδομάδες. Ανάμεσα τους το Fury με τον  Brad Pitt και το musical Annie, που περιμένουμε να βγει τα Χριστούγεννα. Η ποιότητα των ταινιών είναι τόσο καλή, που η ζημειά που κάνει στην Sony είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ, την προηγούμενη Δευτέρα ένα group hackers με την ονομασία Guardians of Peace, άφησε μια εικόνα στις οθόνες των υπολογιστών της Sony, λέγοντας ότι θα διαρρεύσουν σημαντικά δεδομένα τα οποία έκλεψαν από τους servers τους, αν δεν ικανοποιήσουν τα αιτήματα τους. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, αφού η διαρροή ήταν το απόλυτο δώρο για τις Ευχαριστίες...

Και πως μπαίνει το The Interview στην ιστορία; Στην ταινία, που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, ο James Franco και ο  Seth Rogen υποδύονται έναν τηλεοπτικό παρουσιαστή και τον παραγωγό του, που δουλεύουν για την CIA με σκοπό να δολοφονήσουν τον  Kim Jong Un, τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Οπως καταλαβαίνετε, καθόλου δεν άρεσε αυτό στον ίδιο τον Kim Jong Un και την Τρίτη σχολίασαν ότι η ταινία είναι πράξη πολέμου και ανέφεραν ότι θα επέλθει αυστηρή τιμωρία για τους συντελεστές της ταινίας.

Σηκώστε το χέρι σας (στην digital εποχή η μετάφραση γίνεται σε share ή like) αν πιστεύετε κι εσείς ότι ευθύνεται η Βόρεια Κορέα για τις μειωμένες εισπράξεις του Brad Pitt.