Νέες αποκαλύψεις: Ο Pistorius έστελνε μηνύματα στην Katie Price μέσα από το δικαστήριο!

Φαίνεται πως ο Νοτιοαφρικανός είχε όρεξη για chat ενώ δικαζόταν για την ανθρωποκτονία της συντρόφου του!
Νέες αποκαλύψεις: Ο Pistorius έστελνε μηνύματα στην Katie Price μέσα από το δικαστήριο!



Ο Oscar Pistorius καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5 ετών για την δολοφονία της Reeva Steenkamp, ωστόσο κατά τη διάρκεια της δίκης επικοινωνούσε μέσω twitter με την Bρετανίδα, πρώην μοντέλο, Katie Price!

Αυτό αποκάλυψε η 36χρονη Price (γνωστή και ως Jordan στο παρελθόν), τονίζοντας στην Daily Mirror πως ο Pistorius την ευχαριστούσε για την στήριξη της: «Μου έστελνε κατά τη διάρκεια της δίκης. Περίεργο έτσι; Μου έλεγε ‘Σε ευχαριστώ για την στήριξη’ και άλλα τέτοια. Γενικά μου έπιανε την κουβέντα»!

Το ακόμη πιο περίεργο, είναι πως η Katie Price ποτέ δεν υποστήριξε τον Pistorius: «Ανέφερα απλά το όνομα του στην στήλη μου. Δεν τον υποστήριξα ποτέ. Απλά έγραψα πως όποιος έχει δικαστεί για κάτι γνωρίζει τι σημαίνει αυτό».

Ο 27χρονος Pistorius δολοφόνησε τον Φλεβάρη του 2013 την σύντροφο του, Reeva Steenkamp, πυροβολώντας την, ωστόσο φαίνεται πως είχε όρεξη για... κουβεντούλα όσο ήταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώ η Katie (τηλεπερσόνα πλέον) είχε δηλώσει στο παρελθόν πως θα ήθελε να πάρει συνέντευξη από τον Νοτιοαφρικανό.

Προφανώς και ένα απλό ευχαριστώ ήθελε να πει ο Oscar...