Αλέξη - Περιστέρα 16χρονα είστε; Οι πιπιλιές των celebrity

Νέο πρωθυπουργό δεν θέλαμε;
Αλέξη - Περιστέρα 16χρονα είστε; Οι πιπιλιές των celebrity



«Μα το σημάδι στο λαιμό μου από τα φιλιά σου, θα μαρτυράει πως με είχες αγκαλιά σου». Αυτό το χιτάκι τραγουδάει ο ο Αλέξης Τσίπρας στο αυτί της Περιστέρας κρατώντας την από το χέρι στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Τουλάχιστον, αυτή η εικόνα ήρθε στο μυαλό μας όταν είδαμε το κόκκινο σημαδάκι στο λαιμό του πρωθυπουργού που εντόπισαν οι χρήστες του Twitter. 

Η ιστορία ξεκινάει, βέβαια, μία μέρα νωρίτερα με την Περιστέρα να έχει μεθύσει από την εξουσία, να νιώθει πιο σέξι από ποτέ λόγω της νέας haute couture τουαλέτας που αγόρασε και να βρίσκει χαριτωμένα τα σπαστά αγγλικά του συζύγου της. Αυτό το ειδυλλιακό σκηνικό είχε ως αποτέλεσμα την πιπιλιά που βλέπεις. 

Εντάξει, εδώ που τα λέμε μπορεί να μην είναι καν πιπιλιά και να πρόκειται απλά για ένα σπυράκι ή για ένα κόψιμο στο ξύρισμα. Αλλά το σενάριο της πιπιλιάς είναι μακράν καλύτερο. Όπως και να έχει, πρέπει να παραδεχτείς ότι ο Αλέξης μας δίνει όλο τέτοιες αφορμές. 

Μία ο έρπης...

Μία ο υπερβολικός ιδρώτας...

Μία το σπυράκι στο μάγουλο...

Μήπως τελικά τα κάνει επίτηδες;

Εν πάση περιπτώσει, η πιπιλιά του πρωθυπουργού μας έκανε να θυμηθούμε όλους εκείνους του celebrity που έκαναν παρόμοιες εμφανίσεις. 

Η Kim Kardashian βγαίνοντας από το διαμέρισμα του Kanye West. Μήπως ο ράπερ δεν έχει τεχνική; Ποιος ξέρει; Δες το sex tape τους και βγάλε τα συμπεράσματά σου. 

Είναι τυχαίο που η Drew Barrymore φοράει κασκόλ σε αυτή τη φωτογραφία με τον Justin Long; Ένοχοι και οι δύο! 

H Britney Spears επί εποχές Kevin Federline. 

O Zac Efron όταν τα είχε με την Vanessa Hudgens. Οι φήμες λένε, βέβαια ότι το ρομάντζο τους ανήκει στις σχέσεις για δημόσιες σχέσεις οπότε δεν θα μας έκανε εντύπωση αν ο Zac είχε βάλει απλά βεντούζα στο λαιμό του.

Διακριτικό και σικ το σημάδι του Chris Klein. Τον συγχωρούμε. 

Avril Lavigne, δεν ήξερες ότι δεν αφήνομε τα αγόρια να μας πίνουν το αίμα πριν την εμφάνιση στο red carpet; Βασικές αρχές είναι αυτές....

Η κοπέλα που άφησε το σημάδι στον Gerard Butler προφανώς του ρούφηξε το μεδούλι. Θα περνούσε εύκολα για τραυματισμός. 

Η Paris Hilton κάνει την ανήξερη...

Ήξερες ότι στους περισσότερους άνδρες δεν αρέσει να τους αφήνουν πιπιλιές; Δες ΕΔΩ όλα όσα εκνευρίζουν τα αγόρια και δεν το λένε.