Τα fake couples του Hollywood

Τι απογοήτευση! Οι φήμες λένε ότι δεν υπήρξαν ποτέ μαζί.



Από τα σύννεφα έπεσα όταν μου έστειλαν ένα άρθρο του crushable.com το οποίο απαριθμεί 10 σχέσεις οι οποίες δεν υπήρξαν ποτέ. Πώς μας εξαπάτησαν έτσι δεν καταλαβαίνω… Τις είχαμε πιστέψει, είχαμε βιώσει στο πετσί μας τον έρωτά τους και ξαφνικά διαλύθηκαν. Ακόμα δεν θέλω να το πιστέψω. Παρόλα αυτά, μπορείς να βρεις παρακάτω τα ζευγάρια που φημολογείται ότι δημιουργήθηκαν για σκοπούς που δεν έχουν σχέση με τον έρωτα.

Kaley Cuoco - Henry Cavill

Μια σχέση που δημιουργήθηκε και διαλύθηκε σε χρόνο ντε τε και τυχαία συνέπεσε με την κυκλοφορία της ταινίας του Cavill «Man of Steel».

Kristen Stewart - Robert Pattinson

Πώς νομίζεις ότι το Twilight έγινε τόσο μεγάλη επιτυχία; Δεν είναι επίσης, τυχαίο που το σκάνδαλο της απιστίας, ούτε το γεγονός ότι λένε πως σήμερα η Stewart είναι με γυναίκα.

Vanessa Hudgens - Zac Efron

Οι δυο τους ήταν συμπρωταγωνιστές στο High School Musical. Ο κόσμος πάει στοίχημα ότι δεν έχουν αγγίξει ο ένας τον άλλον εκτός γυρισμάτων.

Katie Holmes – Tom Cruise

Ο κόσμος λέει ότι οι γυναίκες του Tom υπογράφουν συμβόλαια για να είναι μαζί του. Μην αναφερθούμε στη σχέση του με τον Travolta που έγινε πρωτοσέλιδο.

Kim Kardashian - Kris Humphries

72 μέρες παντρεμένοι. Χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω;

Taylor Swift - Harry Styles

Η Taulor θα ήταν πιο πειστική αν δεν είχε γράψει το τραγούδι του χωρισμού της πριν καλά καλά χωρίσουν.

Vince Vaughn - Jennifer Aniston

Μα τι όμορφοι που είναι οι συμπρωταγωνιστές του «The Break Up»; Not. Βέβαια, ποιος δεν θα επινοούσε μια σχέση αν ήταν στη θέση της Aniston; Μετά το χωρισμό της με τον Brad Pitt τα δημοσιεύματα έγραφαν πόσο μόνη, απελπισμένη και πληγωμένη είναι.

Δες ΕΔΩ τα διάσημα τηλεοπτικά ζευγάρια που δεν άντεξαν στο χρόνο.