Cathriona White : Νέες αποκαλύψεις για την αυτοκτονία της συντρόφου του Jim Carrey – Η σχέση της Σαϊεντολογίας

Στοιχεία που δείχνουν ότι η 28χρονη κοπέλα δεν έβαλε τέλος στη ζωή της μετά από ερωτική απογοήτευση…
Cathriona White : Νέες αποκαλύψεις για την αυτοκτονία της συντρόφου του Jim Carrey – Η σχέση της Σαϊεντολογίας



Η Cathriona White, η πρώην σύντροφος του Jim Carrey, δεν άντεξε τον χωρισμό της με τον 53χρονο star και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της την Δευτέρα (29 Σεπτέμβρη). Μήπως όμως δεν ήταν ο χωρισμός της η αιτία που την οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα; Έτσι ισχυρίζεται δημοσιογράφος εμπλέκοντας στην αυτοκτονία της 28χρονης κοπέλας την Σαϊεντολογία!

Ο Tony Ortega, δημοσιογράφος-ερευνητής, μίλησε στο RadarOnline, αποκαλύπτοντας πως η νεαρή make up-artist ήταν στα πρώτα στάδια μύησης της στους κόλπους της Σαϊεντολογίας και δεν άντεξε τις δοκιμασίες που της επέβαλλαν για να προχωρήσει στα επόμενα στάδια.

«Ξεκίνησε από το 2011. Δεν ήταν με τον Carrey τότε. Είναι πραγματικά περίεργο πως αποφάσισε να βγει με τον Jim καθώς έχει κοροϊδέψει την Σαϊεντολογία πολλές φορές», δήλωσε ο Ortega, ο οποίος αποκάλυψε επίσης πως ο άνθρωπος που την μύησε στην Σαϊεντολογία ήταν ο διάσημος τραγουδιστής, Beck ενώ περνούσε αρκετή ώρα στο κέντρο της Εκκλησίας, Hollywood Celebrity Center, στο Los Angeles.

«Είχε ξεκινήσει τις δοκιμασίες επιβίωσης. Είναι μια σειρά από δοκιμασίες που έχουν σχέση με την πνευματικότητα αλλά και την σωματική αντοχή. Μιλάμε για δοκιμασίες που είναι χρονοβόρες και πραγματικά επίπονες», πρόσθεσε ο Ortega.

Το θέμα ωστόσο έχει ψάξει και η Daily Mail, η οποία επικοινώνησε και εκείνη με τον Ortega, που έδωσε και άλλα στοιχεία: «Μίλησα με μερικά μέλη της Εκκλησίας και μου είπαν πως η Cathriona ήταν μέλος της. Είναι σοκαρισμένοι από τον θάνατό της. Είχε πει σε έναν από τους φίλους της πως δεν ένιωθε καλά. Η Σαϊεντολογία της είχε πει ότι είναι προετοιμασμένη ψυχικά να αντιμετωπίσει ότι και αν συμβεί».

Τι πραγματικά συνέβη στην Cathiona White; Ο χωρισμός της με τον Jim Carrey έπαιξε ρόλο στην αυτοκτονία της ή η πίεση της Σαϊεντολογίας;

Ο Τοny Ortega...

H Εκκλησία της Σαϊεντολογίας στο Hollywood...