Jim Carrey: Η ανακοίνωσή του για την αυτοκτονία της Cathriona White

Ο 53χρονος star δεν μπορεί να πιστέψει την απίστευτη τροπή που πήρε η σχέση του με την Cathriona White...
Jim Carrey: Η ανακοίνωσή του για την αυτοκτονία της Cathriona White



Η Cathriona White, η 28χρονη εν διαστάσει σύντροφος του Jim Carrey, έδωσε τέλος στη ζωή της με τον 53χρονο ηθοποιό να εκδίδει ανακοίνωση για τον θάνατο της άτυχης κοπέλας. Νέα στοιχεία για το τραγικό συμβάν στην δημοσιότητα.

Το περιβάλλον της Cathriona ανησυχούσε αρκετά καθώς μετά τον δεύτερο χωρισμό της με τον Jim (ήταν μαζί από το 2012 και είχαν κάνει την επανασύνδεση πρόσφατα) είχε κλειστεί στον εαυτό της. Δυστυχώς οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν καθώς η make-up artist βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Los Angeles.

«Ήταν ένα πραγματικά όμορφο ιρλανδέζικο λουλούδι, τόσο ευαίσθητο που έλαμπε σε όποιον του έδειχνε αγάπη. Η καρδιά μου είναι στην οικογένειά της, στους φίλους της και σε όσους την αγαπούσαν. Χτυπηθήκαμε όλοι από έναν κεραυνό», ανέφερε η ανακοίνωση του Jim Carrey, ο οποίος είναι συγκλονισμένος.

Την ίδια ώρα, στην Αγγλία όπου μένει μόνιμα η οικογένεια της Cathriona, η μητέρα της, Brigid δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί ενώ όλοι οι συγγενείς της White θα ταξιδεύσουν στην Ιρλανδία τις επόμενες ημέρες για την νεκρώσιμη ακολουθία.

Στο σημείωμα που άφησε πίσω της η Cathriona ανέφερε πως ο λόγος που οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα ήταν ο χωρισμός της με τον Carrey. H Cathriona ζούσε στις ΗΠΑ με τον αδερφό της, James, ο οποίος είναι στρατιωτικός…

Η White έδωσε τέλος στη ζωή της καταναλώνοντας υπερβολική δόση ηρεμιστικών χαπιών και αλκοόλ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Το σπίτι της Cathriona, όπου βρέθηκε νεκρή...

Η άτυχη κοπέλα...