Ελεονώρα Μελέτη: Κερνάω καφέ τους παπαράτσι που με κυνηγάνε!

Την δουλειά τους κάνουν και οι άνθρωποι…
Ελεονώρα Μελέτη: Κερνάω καφέ τους παπαράτσι που με κυνηγάνε!



Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο περιοδικό People για την εκπομπή της, τα σχέδια της αλλά και για τις σχέσεις της με τους παπαράτσι, σχολιάζοντας πως τους κερνάει ακόμη και καφέ όταν τους συναντάει!

Αναλυτικά όσα δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια:

Σε κυνηγάνε οι φωτογράφοι;

Κάθε Σαββατοκύριακο έχει βάρδια στην Ανάβυσσο. Έρχονται από μόνοι τους οι άνθρωποι, τους βλέπω, τους χαιρετάω, ρωτάω αν θέλουνε καφέ, γιατί ξέρω πως έχουν έρθει για μένα και ξέρω ότι δουλεύουν, απλά τους έχω ζητήσει να είναι πολύ διακριτικοί και να μην φέρνουν σε δύσκολη θέση τους γύρω μου. Εμένα δεν με νοιάζει, γιατί καταλαβαίνω πως δεν μπορώ να τους το απαγορεύσω. Άλλωστε, μόνο εκεί με βρίσκουνε. Γνωρίζουν πως είναι το στέκι μου.

Όλο το χειμώνα γράφτηκαν διάφορα για νέες σχέσεις σου, με κάποιες φωτογραφίες να κυκλοφορούν. Σήκωσες τηλέφωνα να πεις «τι γράφετε πάλι;»

Όχι, βαριέμαι πάρα πολύ. Και λόγω των εξωδίκων δεν μπορεί να παίξει οποιοσδήποτε δίπλα μου. Μερικοί, βέβαια, για κάποιο διάστημα έβαζαν φωτογραφίες με ανθρώπους που εκτίθενται και στο χώρο τους, αθλητές ή επιχειρηματίες, γιατί εκεί δεν πιάνει το εξώδικο. Αλλά τους αδειάζω όσους το κάνουν, οπότε δεν με νοιάζει.

Τι feedback πήρες για το hashtag;

Δεν υπήρξε άνθρωπος που να μην μου πει φέτος για την εκπομπή. Όπου κι αν πήγαινα, άκουγα πόσο ωραία και καλοδουλεμένη είναι. Υπήρξαν και περιστατικά που ερχόντουσαν άνθρωποι και μου έλεγαν «δεν σε συμπαθούσαμε πριν, δεν μας άρεσαν οι εκπομπές που έκανες, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μη δούμε το hashtag». Έχει φανατικούς οπαδούς και το βλέπεις και από τα social media. Και εμπορικά πήγε πολύ καλά. Το επεισόδιο ήταν μίνιμουμ 50 λεπτά, μάξιμουμ 120 και είχε 42-47 διαφημίσεις σε κάθε επεισόδιο και με μεγάλους χορηγούς. Μπορεί να μην έπιανε 50% γιατί σε κάποιες περιπτώσεις έτσι κρίνεται η επιτυχία, αλλά για τη δυναμική του καναλιού, πήγε πολύ καλά.

Του χρόνου θα συνεχιστεί;

Επειδή το hashtag είναι δικό μου παιδί, μου έχουν δώσει το ελεύθερο να κάνω ότι θέλω με την εκπομπή, απλά μου έχουν ζητήσει μια φόρμουλα για να προβάλλεται πιο συχνά. Το δουλεύουμε για να δούμε πως μπορεί και αν μπορεί να γίνει, γιατί από τότε που ξεκίνησε το δελτίο έχουμε ζοριστεί πολύ.

Διάβασε ΕΔΩ πως διατηρεί η Ελεονώρα Μελέτη την σιλουέτα της