Τα παπαρατσικά νέα της εβδομάδας

Πού πέτυχε ο φακός τους Έλληνες celebrities...
Τα παπαρατσικά νέα της εβδομάδας



Οι Έλληνες celebrities ξεκίνησαν τις διακοπές, τα πρώτα μπάνια του καλοκαιριού και τις ολιγοήμερες εξορμήσεις. Το περιοδικό Hello τους απαθανάτισε στις πιο προσωπικές στιγμές τους και εμείς πήραμε μια γεύση από την καθημερινότητά τους.

Έχουμε και λέμε:

H Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης κλείνουν τέσσερα χρόνια σχέσης και ο φακός τους φωτογράφισε την ώρα που απολάμβαναν τον απογευματινό τους περίπατο στη Γλυφάδα. Έκαναν στάσεις στα μαγαζιά για shopping therapy και χάρηκαν τον έρωτά τους. Για την ιστορία, το διάσημο ζευγάρι είναι αρραβωνιασμένο από την Πρωτοχρονιά του 2013.

Ο Ηλίας Βρεττός είναι ξανά ερωτευμένος. Η νέα του σύντροφος λέγεται Φελίσια Λαπάτη και μαζί ταξίδεψαν για λίγες μέρες μέχρι τα Ιωάννινα. Ο τραγουδιστής συνοδευόταν και από τους καλούς του φίλους, Κώστα Δόξα και Νέστορα Φωτιάδη και φυσικά το πρόγραμμα περιελάμβανε και rafting στη λίμνη.

Νέο μέλος ήρθε στην οικογένεια της Έλλης Κοκκίνου και τους γέμισε με χαρά. Η τραγουδίστρια απέκτησε ένα γλυκύτατο σκυλάκι ράτσας Cavalier King Charles Spaniel. Ο φακός τους απαθανάτισε στη Γλυφάδα να κάνουν βόλτα και η Έλλη Κοκκίνου να φωνάζει συνεχώς «πειρατήηη» (αυτό είναι το όνομα του σκύλου)

Στους δρόμους της Γλυφάδας εντοπίσαμε και τον Γιάννη Βαρδή με την αγαπημένη του, Νατάσα Σκαφίδα. Πιασμένοι χέρι - χέρι και casual ντυμένοι έκαναν έναν χαλαρό περίπατο και δεν ξέφυγαν από τους παπαράτσι που τους την είχαν «στημένη».

Οικογενειακές στιγμές ευτυχίας ζει ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την σύζυγό του, Ιωάννα Μαρτζούκου και τον γιο τους Ιάσονα. Ο ηθοποιός λίγο πριν επιστρέψει στην τηλεόραση και το «Ταμάμ» του ΑΝΤ1 ταξίδεψε μέχρι τον Πόρο. Η όμορφη οικογένεια κολυμπούσε καθημερινά στην παραλία της περιοχής «Μοναστήρι», έκανε διάφορα παιχνίδια στο νερό και φυσικά, δεν έλειψαν τα τρυφερά ενσταντανέ. 

Οικογενειακώς για ψώνια πήγαν οι Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης. Απλά ντυμένοι χάζεψαν για αρκετή ώρα τις βιτρίνες των μαγαζιών και συνομίλησαν με τον κόσμο που τους σταματούσε συνεχώς στους διαδρόμους του εμπορικού κέντρου. Παρά τις φήμες περί χωρισμού, συνεχίζουν και είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι.

Ο Γιάννης Μαρακάκης είναι λάτρης της γυμναστικής και υγιεινής διατροφής. Και αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις εύκολα, ρίχνοντας μια ματιά στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό από τις πρώτες του καλοκαιρινές βουτιές. Όλος μύες και κοιλιακούς και κορμί θανατηφόρο!

Η Ρούλα Ρέβη και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ καλές φίλες. Κάθε φορά που ο χρόνος τους το επιτρέπει, συναντιούνται για καφέ και βόλτες στο κέντρο της Αθήνας. Ο φακός τις πέτυχε μαζί, όμορφες και χαμογελαστές. Λέτε η Ζέτα να βαπτίσει τελικά, το παιδί που περιμένει η φωτογράφος των διασήμων;

Ο στιχουργός και μουσικοσυνθέτης Φοίβος έκανε ένα διάλειμμα από τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις και δραπέτευσε με την οικογένειά του στη Σκιάθο. Το καθημερινό τους πρόγραμμα περιελάμβανε κολύμπι στις όμορφες παραλίες του νησιού, φαγητό σε γραφικές ταβέρνες και απογευματινούς περιπάτους στο νησί του Παπαδιαμάντη.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη της Νάντιας Κοντογεώργη στο followme.gr