Νάντια Κοντογεώργη στο followme: Είμαι 31 και κάνω τη ζωή που ονειρευόμουν!

Από το «Κάτω Παρτάλι» στα πρωτοσέλιδα...
Νάντια Κοντογεώργη στο followme: Είμαι 31 και κάνω τη ζωή που ονειρευόμουν!



Είναι η «Βίβιαν», ζει στο Κάτω Παρτάλι και της αρέσει η καλή ζωή. Η Νάντια Κοντογεώργη αγαπήθηκε μέσα από τον συγκεκριμένο ρόλο, το τηλέφωνό της δεν σταματά να χτυπά και εκείνη απολαμβάνει την επιτυχία που της ήρθε ξαφνικά. Στον δρόμο την αναγνωρίζουν πλέον όλοι λίγα όμως, πράγματα ξέρουμε πραγματικά για εκείνη...

- Έχεις κοινά στοιχεία με τον ρόλο που υποδύεσαι;

Η Βίβιαν είναι κοκέτα, σνομπ, καλοαναθρεμμένη, της αρέσει το χρήμα και η καλή ζωή. Εγώ η Νάντια κοκέτα δεν είμαι, σνομπ εύχομαι να μην είμαι, καλοαναθρεμμένη είχα την τύχη να είμαι λόγω της υπέροχης οικογένειάς μου. Το χρήμα και η καλή ζωή μου αρέσει αλλά δεν είναι αυτοσκοπός μου. Όπως καταλαβαίνεις κάπου στη μέση τα βρήκαμε με τη Βίβιαν!

- Ήσουν το παιδί που πρωταγωνιστούσε πάντα, στις παραστάσεις του σχολείου;

Ήμουν νομίζω ένα χαρούμενο παιδί. Στο σχολείο είχα φίλες που κρατάω ακόμη και σήμερα. Είχα την τύχη να είμαι σε ένα υπέροχο σχολείο (Κολέγιο Αθηνών) που μου έδινε συνέχεια ερεθίσματα για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς μου και η παρέα μου ήταν ένας και ένας. Θυμάμαι έντονα τις πρόβες και τις παραστάσεις, είτε χορού είτε θεατρικές. Λάμβανα πάντα μέρος!

- Γιατί έγινες ηθοποιός;

Ήθελα να υπερασπιστώ των ψυχική μου αλήθεια και τα παιδικά μου όνειρα. Γι΄ αυτό έγινα ηθοποιός! Τώρα αν γεννιόμουν ξανά δεν ξέρω, ίσως να γεννιόμουν διαφορετική...

- Υπάρχει κάποια καλλιτεχνική συμπεριφορά στον χώρο σου που σε ενοχλεί;

Δεν κατατάσσω τις συμπεριφορές σε κατηγορίες, ούτε τους χώρους. Θέλω να πω ότι κάθε άνθρωπος και κάθε συνθήκη είναι διαφορετική. Με έχουν ενοχλήσει κατά καιρούς συμπεριφορές είτε συναδέλφων είτε δικές μου. Όπως και έχω θαυμάσει συμπεριφορές που έχουν λειτουργήσει ως πρότυπα.

- Έχεις μετρήσει από πόσες ακροάσεις έχεις περάσει;

Είναι πολλές, πάρα πολλές. Και «όχι» άκουσα και «ναι» και έτσι θα συνεχίσει να είναι... Το ξέρω. Το θέμα για ΄μενα είναι να προχωράμε!

- Τι ενδοιασμούς είχες όταν σου έγινε η πρόταση για το «Κάτω Παρτάλι»;

Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό, αλήθεια σου λέω. Με πήρε τηλέφωνο ο σεναριογράφος και μου πρότεινε τον ρόλο της Βίβιαν. Με είχε παρακολουθήσει στο παρελθόν στο θέατρο και έτσι, μου έκανε την πρόταση. Μου έστειλε τα σενάρια των δύο πρώτων επεισοδίων και ενθουσιάστηκα αμέσως και με το σενάριο και με τον ρόλο μου. Ένιωσα αυτήν την εσωτερική λαχτάρα που με πιάνει μπροστά στα όμορφα της ζωής!

- Ξέρουμε ελάχιστα πράγματα για ΄σενα. Επιλέγεις συνειδητά να μην απασχολείς τα Μέσα με τα προσωπικά σου;

Δεν θέλω να απασχολώ τα Μέσα, πόσω μάλλον με κάτι πέρα από τη δουλειά μου. Aυτή είναι η δική μου αντίληψη των πραγμάτων.

- Διανύεις τη δεκαετία των 30: Λες με τις φίλες σου «έφτασα 30 πρέπει να παντρευτώ»;

(γέλια) Σίγουρα όχι! Είμαι όμως, από εκείνα τα κορίτσια που λένε «είμαι 30 (31 για την ακρίβεια) και η ζωή μου είναι όπως φανταζόμουν ότι θα είναι. Και συνεχίζω να ονειρεύομαι... Σημαντικό δεν είναι αυτό;

- Έχεις κάνει μεγάλες επαναστάσεις στη ζωή σου;

Απόκτησα εμπιστοσύνη. Σε ΄μενα, στους ανθρώπους γύρω μου, στην ίδια τη ζωή και αυτό είναι για ΄μενα η μεγαλύτερη επανάσταση.

- Τι ιδιοτροπίες έχεις ως άνθρωπος;

Αν ρωτήσεις τους φίλους μου, σίγουρα θα βγάλουν τις λίστες! (γέλια) Δεν ξέρω αν λέγονται ιδιοτροπίες, φοβίες ή παραξενιές αλλά... θέλω πάντα γλυκό μετά το φαγητό, διαλέγω μετά από σκέψη τι χρώμα καλαμάκι θα βάλω στον καφέ μου (πάει ανάλογα με τη διάθεσή μου το καλαμάκι) και φοβάμαι υπερβολικά τις μεγάλες ταχύτητες!

- Είσαι από τα κορίτσια που προσέχουν την εμφάνισή τους;

Ανάλογα με τη διάθεσή μου. Άλλες μέρες έχω διάθεση να βαφτώ, να βάλω ένα όμορφο φόρεμα, να το συνδυάσω με όμορφα κοσμήματα και άλλες μέρες κυκλοφορώ με ένα τζιν, ένα μακό μπλουζάκι, άβαφη και πάντα χαμογελαστή (!) Όσο για την ώρα που περνώ μπροστά στον καθρέπτη μου; Για ποια ώρα μου λες, ακριβώς; Μόλις μερικά δευτερόλεπτα!!!

- Τι μπορεί να σε γοητεύσει/ξενερώσει σε έναν άνδρα;

Μακάρι να ήξερα... Βέβαια προτιμώ να μην ξέρω γιατί αν ήξερα οι επιλογές μου θα στηρίζονταν στη λογική και εμένα μου αρέσει να λειτουργώ με το συναίσθημα. Σε μπέρδεψα; (γέλια) Νομίζω πάντως, ότι σε κάθε άνθρωπο βρίσκεις διαφορετικά χαρακτηριστικά να σε γοητεύσουν.

- Είσαι χορτασμένη από έρωτα και συγκινήσεις; Πώς είναι η Νάντια, όταν ερωτεύεται;

Γενικά δεν έχω απωθημένα στον έρωτα. Τώρα για το πώς είμαι όταν ερωτεύομαι...  έλα ντε!

- Μέχρι πού θα έφτανες για έναν μεγάλο έρωτα;

Στον έρωτα φτάνεις σίγουρα μέχρι εκεί που αλλάζεις, είτε το θες είτε όχι...

- Τι έχεις κλείσει για το φετινό καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι θα συνεργαστώ με την Καμεράτα στο musical kiss me kate που θα παρουσιάσουμε στο Ηρώδειο στις 24/6 μαζί με τους υπέροχους Κώστα Βουτσά, Ειρήνη Καραγιάννη, Χάρη Ανδριανό, Αλέξανδρο Μυλωνά, Ιάσονα Μανδηλά, Χάρη Ρώμα κ.α. Σε σκηνοθεσία του Πάρη Μέξη και μαέστρο τον Γιώργο Πετρου. Είναι ένα υπέροχο musical και είμαι ευτυχής και ευγνώμων για τη συνεργασία αυτή που ήδη με έχει εξελίξει θετικά.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς στο followme.gr