Κατερίνα Καινούργιου: Με άψογο μακιγιάζ στην παραλία

Δεν πάει πουθενά χωρίς ρουζ και μάσκαρα...
Κατερίνα Καινούργιου: Με άψογο μακιγιάζ στην παραλία



Ποιος είπε ότι μία γυναίκα δεν μπορεί να είναι περιποιημένη ακόμη και στην παραλία; Σίγουρα όχι η Κατερίνα Καινούργιου αφού δεν αποχωρίζεται τις αγαπημένες της τρέσες, τη μάσκαρα και το ελαφρύ ρουζ ούτε στην παραλία.

Το περιοδικό Hello έβαλε στο σημερινό του πρωτοσέλιδο την Κατερίνα Καινούργιου να απολαμβάνει το πρώτο μπάνιο του καλοκαιριού μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Το μοδάτο μαγιό που φόρεσε η παρουσιάστρια ανήκει στη συλλογή Marianna G. Swimwear. Mε προσεγμένη εμφάνιση, λιγοστό μέικ απ και αρκετό ρουζ στα ζυγωματικά εμφανίστηκε στην παραλία και τράβηξε -για ακόμη μια φορά- όλα τα βλέμματα πάνω της.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Καινούργιου αποφασίζει να κάνει μακροβούτι βαμμένη και με μαλλί κομμωτηρίου: Ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις προηγούμενες βαμμένες εμφανίσεις της στις πλαζ της Αττικής (και όχι μόνο). Ο φακός την έχει τραβήξει όλες τις φορές με επώνυμα μαγιό και... άψογο μακιγιάζ, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε ΕΔΩ τι αποκαλύπτει στο followme.gr η Μπέτυ Μαγγίρα για τα μυστικά του στιλ της.