Μπέτυ Μαγγίρα: «Αυτά είναι τα μυστικά του στιλ μου»!

Μιλά στο followme.gr για ομορφιά, μαλλιά και το τέλειο μακιγιάζ.
Μπέτυ Μαγγίρα: «Αυτά είναι τα μυστικά του στιλ μου»!



Η Μπέτυ Μαγγίρα είναι μια γυναίκα με στιλ, έντονη προσωπικότητα και σεξαπίλ. Στο «Όλα Παίζουν» της Παρασκευής την είδαμε με φάντζα και μαλλί στις αποχρώσεις του ανοιχτού καστανού. Μία ακόμη αλλαγή από τις πολλές που μας έχει συνηθίσει.

Μας μίλησε στο followme.gr για το μακιγιάζ που προτιμά, το πόσο συχνά αποφασίζει να αλλάξει το στιλ της και πόση ώρα αφιερώνει καθημερινά μπροστά στον καθρέπτη της.

«Την φράντζα που είδατε την έβαλα με κλιπς. Γενικά πειραματίζομαι με τα μαλλιά μου, αν μπορούσα θα τους άλλαζα μήκος και χρώμα κάθε μήνα. Τα τελευταία χρόνια -αν εξαιρέσεις το κόκκινο καρέ που τα έκανα στην αρχή της εκπομπής- κινούμαι σταθερά στο καστανό και παίζω με τις αποχρώσεις του: ανοιχτό καστανό, σκούρο καστανό, αφέλειες ή εξτένσιονς».

Ποια είναι όμως, η πιο αποτυχημένη αλλαγή που έχει δοκιμάσει στην καρέκλα του κομμωτηρίου; «Έχω κάνει τα μαλλιά μου μέχρι και πλατινέ ξανθά (ασημί περλέ για την ακρίβεια). Εκείνη την περίοδο πέρα από το χρώμα τα είχα κόψει "καρφάκια", ένα αγορίστικο hair look το οποίο είναι αλήθεια, πως δεν με κολάκευε ιδιαίτερα. Τα πολύ έντονα αυτά χρώματα θέλουν και το ανάλογο μακιγιάζ. Εγώ είμαι από τη φύση μου μελαχρινή με κιτρινόμαυρο δέρμα. Πιστεύω λοιπόν, ότι τα έντονα χρώματα στα μαλλιά πάνε περισσότερο σε κοπέλες που έχουν λευκή επιδερμίδα».

Η Μπέτυ Μαγγίρα μας αποκαλύπτει (και) τα μυστικά της τέλειας φράντζας. «Τα είχα κόψει αφέλειες την εποχή που έκανα τους "Εντιμότατους Κερατάδες" και μου άρεσαν πολύ. Αλλά οι αφέλειες θέλουν πολύ φροντίδα. Να έχεις ωραία και πλούσια μαλλιά, να είναι καλά ισιωμένες και γενικά να τις περιποιείσαι. Εγώ τις προτείνω στις κοπέλες που έχουν πολύ μεγάλο μέτωπο και πυκνά μαλλιά. Και για να φαίνονται ωραίες οι αφέλειες, πρέπει να είναι μπόλικες». 

Πόσο συχνά περιποιείται η ηθοποιός και παρουσιάστρια τα μαλλιά της; Η ίδια απαντά στο followme.gr: «Βάζω μάσκα και κάποια μαλακτικά προϊόντα ή λάδια κυρίως στις άκρες. Πάω στο κομμωτήριο "Niko & Niko" πολλά χρόνια, αυτοί επιμελούνται τα χρώματα και τα κουρέματά μου. Θεωρώ μάλιστα, τον Άκη έναν από τους καλύτερους βαφιάδες στην πιάτσα (γιατί η βαφή είναι πολύ δύσκολο να σου πετύχει)».

Όσο για το κατάλληλο μακιγιάζ; Εκεί τα πράγματα είναι πιο απλά: «Εξαρτάται από το χρώμα των μαλλιών μιας γυναίκας. Για τα δικά μου που τώρα είναι βαμμένα καστανό - μελί, προτιμώ ένα πιο απαλό μακιγιάζ. Αν βάλω κάποια έντονη σκιά θα το συνδυάσω με ένα απαλό κραγιόν και το αντίθετο. Πιστεύω πάντως, ότι το φυσικό χρώμα (είτε έχει να κάνει με μαλλιά είτε με μακιγιάζ), είναι αυτό που μας πάει περισσότερο τελικά».

Για το τέλος, ρωτήσαμε τη Μπέττυ Μαγγίρα πόσες ώρες αφιερώνει καθημερινά στον καθρέπτη της και ήταν ειλικρινής: «Θα περιποιηθώ τον εαυτό μου γύρω στην μία ώρα (και κάτι) καθημερινά. Όχι όμως, στον καθρέπτη του σπιτιού μου αλλά στο καμαρίνι πρώτα της εκπομπής και ύστερα του θεάτρου, για να κάνουμε μέικ - απ και μαλλιά. Είμαι μεν κοκέτα αλλά όσο μεγαλώνω, ελαττώνω το μακιγιάζ. Για να βγω για παράδειγμα έξω θα βάλω ένα κονσίλερ, λίγη πούδρα, ρουζ και μάσκαρα. Ενδεχομένως να "φτιάξω" λίγο και το φρύδι ή να βάλω ένα glossάκι στα χείλη. Σίγουρα όμως, δεν θα μπω στη διαδικασία σκιών κλπ.»

Ο καθρέφτης την αγαπάει... Και εκείνη του ανταποδίδει την ίδια αυτή αγάπη...

Διάβασε ΕΔΩ πώς να φορέσεις cropped tops όπως η Μπέτυ Μαγγίρα.