Πήγαμε για πικ - νικ με τη Μπεκατώρου και την παρέα της

Και τα μάθαμε όλα! Διάβασε...
Πήγαμε για πικ - νικ με τη Μπεκατώρου και την παρέα της



Με έναν πρωτότυπο τρόπο θέλησε ο ΑΝΤ1 να μας συστήσει την νέα τηλεοπτική παρέα του Σαββατοκύριακου.

Μας κάλεσε το πρωί της Τετάρτης για πικ νικ στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής όπου είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τη Μαρία Μπεκατώρου και να μάθουμε τα πάντα για την εκπομπή της «Πρωινό Σουκού», που ξεκινά αυτό το Σάββατο 9 Μαϊου, 10 με 1 το πρωί.

«Συγκινήθηκα την πρώτη φορά που μπήκα στο πλατό μας. Μετά από πολλά χρόνια ξαναγυρνώ στην πρωινή ζώνη και είμαι πολύ χαρούμενη. Στόχος μας είναι να ομορφύνουμε τα καλοκαιρινά Σαββατοκύριακά σας και να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα που θα δώσει κάτι διαφορετικό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου και στη συνέχεια μας σύστησε την τηλεοπτική ομάδα της: τους Λάμπρο Κωνσταντάρα και Γιώργο Δάσκαλο (με τους οποίους έκανε παρέα και πριν την εκπομπή), την Ελισσάβετ Κυρίτση, την Άννα Ζηρδέλη και τον Φραν.

Όπως μάθαμε, στην πρεμιέρα του «Πρωινού Σουκού» καλεσμένη θα είναι η καλή φίλη της παρουσιάστριας, Φαίη Σκορδά. Η Μαρία Μπεκατώρου τόνισε ότι με τη Φαίη θα βρεθούν για πρώτη φορά τηλεοπτικά, ενώ καλεσμένος της Κυριακής θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. «Δεν θέλω να βγάλω την είδηση. Θέλω απλά να περάσουμε ωραία με τους καλεσμένους μου», εξήγησε η Μαρία Μπεκατώρου, ευδιάθετη και ντυμένη ένα σομόν παντελόνι και ένα γκρι μπλουζάκι. 

Στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου στο πικ - νικ ήταν όλα τα στελέχη του ΑΝΤ1, ενθαρρύνοντάς την: Ο Γιάννης Λάτσιος, ο Τζώνη Καλημέρης, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Φαίη Κυριακοπούλου και η Δήμητρα Μπάκα. Πολύ φιλικοί με τους δημοσιογράφους, μας καλωσόρισαν και μας έδωσαν με τη σειρά τους, λεπτομέρειες για το «Πρωινό Σουκού»: θα περιλαμβάνει τις κλασικές ενότητες (μόδα, ομορφιά, μαγειρική, συνεντεύξεις) και θα παίζεται μέχρι τα τέλη Ιουνίου (ή την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου). Αν το κανάλι μείνει τελικά, ευχαριστήμενο από τις επιδόσεις της θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν. 

«Δεν κάνω όνειρα για την τηλεόραση νιώθω όμως, ευγνωμοσύνη γιατί μόνο καλά μου έχουν πάει τα πράγματα μέχρι σήμερα» δήλωσε στο τέλος, η παρουσιάστρια και μας αποχαιρέτησε με το πιο γλυκό της χαμόγελο. 

Καλή αρχή να ευχηθούμε στο «Πρωινό Σουκού»!!!

Διαβάστε ΕΔΩ πώς εμπλέκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το «Πρωινό Σουκού» της Μαρίας Μπεκατώρου.