H Σπυροπούλου πίσω από τον τίτλο της εκπομπής της Μπεκατώρου

Ποιος θα το περίμενε!
H Σπυροπούλου πίσω από τον τίτλο της εκπομπής της Μπεκατώρου



Τελικά η ελληνική τηλεόραση δεν θα σταματήσει να μας ξαφνιάζει ποτέ. Πάντα υπάρχει μια ευχάριστη έκπληξη να μας περιμένει.

Αυτή τη φορά στο κοσμικό γαϊτανάκι μπλέχτηκαν δύο ξανθές παρουσιάστριες, η Μαρία Μπεκατώρου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ένας ολόιδιος τίτλος εκπομπής.

Τι συνέβη όμως; Πρόσφατα η Μαρία ανακοίνωσε στα Καρντάσιανς τον τίτλο της νέας της πρωινής εκπομπής που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή. «Πρωινό ΣουΚού» είναι ο τίτλος και θα το είχαμε προσπεράσει αν δεν υπήρχε ένα απρόσμενο παρασκήνιο: Ο τίτλος ανήκει στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία πριν έναν χρόνο περίπου ψάχνοντας να βρει τίτλο για τη νέα της εκπομπή έχει σκεφτεί -ολομόναχη- το «Πρωινό ΣουΚου». Οι  εντυπώσεις από φίλους και συνεργάτες ήταν χλιαρές και οι περισσότεροι θεώρησαν τον τίτλο αφιλόξενο και πρόχειρο.

Παρόλα αυτά για τους επόμενους μήνες στον Alpha, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και παράγοντες του καναλιού αποκαλούσαν την εκπομπή που θα ξεκινούσε το Σεπτέμβριο του 2014 «Πρωινό Σου Κου» μέχρι που μια ημέρα η Κωνσταντίνα αποφάσισε ότι τελικά δεν της αρέσει. Έτσι η νέα εκπομπή βγήκε στον αέρα «Σπίτι μου, σπιτάκι μου». (Προφητικός τίτλος αν σκεφτεί κανείς μέχρι σήμερα πόσοι συνεργάτες της εκπομπής έχουν φύγει και έχουν πάει «Σπίτι τους σπιτάκι τους»).

Πώς τελικά ο τίτλος που είχε σκεφτεί η Σπυροπούλου, κατέληξε να γίνει  επίσημος τίτλος μιας παρόμοιας ανταγωνιστικής εκπομπής στο απέναντι κανάλι του Αντέννα είναι μυστήριο. Αλλά επειδή για όλα τα τηλεοπτικά μυστήρια ο τηλεθεατής που αγαπά τη συνομοσιολογία έχει τη δική του άποψη, δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη.

Για την ιστορία η πρώτη αντίδραση στον τίτλο της νέα εκπομπής της Μαρίας ήρθε από τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος μόλις άκουσε το «Πρωινό ΣουΚου» είπε: «Είναι μ@λ@κία ο τίτλος της εκπομπής σου».