Καλλιστεία 2015 στη Μύκονο με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη

Το Έψιλον διοργανώνει τον φετινό διαγωνισμό ομορφιάς...
Καλλιστεία 2015 στη Μύκονο με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη



Το Έψιλον θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τα καθιερωμένα ελληνικά καλλιστεία.

Ο σταθμός που παίρνει συνεχώς τηλεοπτικό έδαφος ανέλαβε τη φετινή διοργάνωση των καλλιστείων με τους ανθρώπους του να βρίσκονται ήδη σε πυρετώδεις προετοιμασίες. Οι αιτήσεις συμμετοχής που φθάνουν στο κανάλι από κοπέλες που θέλουν να περπατήσουν στις ελληνικές πασαρέλες και να διαγράψουν καριέρα μοντέλου είναι ήδη εκατοντάδες με τα τελικά castings να διοργανώνονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Και μπορεί στην αρχή να είχε ακουστεί έντονα το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια για την παρουσίαση της βραδιάς (πράγματι έγινε ραντεβού με το κανάλι χωρίς όμως, να συμφωνήσουν) τα «καλλιστεία 2015» όμως, θα παρουσιάσει τελικά η Ελεονώρα Μελέτη. Και αυτό γιατί είναι ένα από τα πρόσωπα που ανήκουν στο δυναμικό του καναλιού, λαμπερό και ήδη δοκιμασμένο.

Σύμφωνα μάλιστα, με αποκλειστικές πληροφορίες του followme.gr ο φετινός διαγωνισμός ομορφιάς θα έχει ακόμη κάτι το διαφορετικό. Για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί εκτός Αθηνών. Στη Μύκονο θα λάβουν μέρος τα φετινά καλλιστεία περί τα μέσα Ιουλίου σε μία καλά φροντισμένη παραγωγή που θα έχει κάτι από τη λάμψη του παρελθόντος και πολλές νέες εκπλήξεις...

Για την ιστορία, το κανάλι εξασφάλισε στο πρόγραμμά του έναν ακόμη διαγωνισμό ομορφιάς: τα «Playmate» τα οποία θα παρουσιάσουν καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Δεκέμβρη του 2015.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη της Δέσποινας Καμπούρη στο followme.gr