Fifty Shades Darker: Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο teaser (Video)

Το 2017 αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το sequel του Fifty Shades of Grey.
Fifty Shades Darker: Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο teaser (Video)



Mετά τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν πριν λίγες μέρες από το sequel της ταινίας, κυκλοφόρησε και επίσημα το teaser του Fifty Shades Darker. Αν και πρόκειται για ένα μικρό video μόλις 30 δευτερολέπτων, το ενδιαφέρον των θαυμαστών συνεχίζει να παραμένει αμείωτο.

O Jamie Dornan, επιστρέφει ως Christian Grey σε ένα σκοτεινό πλάνο που τον δείχνει μπροστά από τον καθρέπτη να φορά μια μάσκα. Ωστόσο, δεν μαθαίνουμε και πολλά πράγματα για την εξέλιξη της ταινίας, σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες η ταινία θα είναι πολύ... dark (το λέει και το όνομα άλλωστε), ενώ θα έχει και πτυχές θρίλερ. 

Ωστόσο, μπορεί το Fifty Shades Of Grey να κατακρίθηκε από πολλούς, όμως έσπασε τα ταμεία! Συγκεκριμένα, στις 10 Φεβρουαρίου του 2017 θα κυκλοφορήσει η δεύτερη ταινία και ένα χρόνο αργότερα θα ολοκληρωθεί η τριλογία, με το 50 Shades Freed.

Μέχρι στιγμής, σίγουρη είναι και η συμμετοχή της Dakota Johnson ως Anastasia Steele, παρά τις όποιες φήμες είχαν ακουστεί περί αποχώρησης. Οι τελευταίες φήμες μάλιστα θέλουν την Cate Blanchett να παίζει στο Fifty Shades Darker. 

Όσον αφορά την σκηνοθεσία; Η θέση μέχρι στιγμής παραμένει... κενή, μετά την ξαφνική αποχώρηση της Sam Taylor-Johnson αφού δεν υπήρχε πλέον κανένας κώδικας επικοινωνίας με την συγγραφέα EL James.

Δες το πρώτο επίσημο teaser

Αληθινή εξομολόγηση: Mάθε όλα όσα συμβαίνουν σε ένα VIP sex party ΕΔΩ