Αληθινή εξομολόγηση: Όλα όσα συμβαίνουν σε ένα VIP sex party

Mια αληθινή μαρτυρία από μια 30χρονη γυναίκα που το έζησε μαζί με τον σύζυγό της.
Αληθινή εξομολόγηση: Όλα όσα συμβαίνουν σε ένα VIP sex party



Μετά από πέντε χρόνια που είμαστε μαζί εγώ και ο σύζυγός μου Darren, αισθανόμαστε το ίδιο όπως όταν τα πρωτοφτιάξαμε. Η σχέση μας ούτε ο γάμος μας έχει περάσει ποτέ κρίση κι αυτό γιατί κυρίως συμφωνούμε σε ό,τι αφορά την σεξουαλική μας ζωή. Κανένας από τους δυο μας δεν είναι μονογαμικός και τόσο εκείνος όσο και εγώ πριν γνωριστούμε δεν είχαμε αποκλειστικές ερωτικές σχέσεις.

Eγώ είμαι μια κοινωνική επιστήμονας στα 30 μου κι εκείνος είναι προγραμματιστής υπολογιστών γύρω στα 45. Και τότε όμως αλλά και τώρα απολαμβάνουμε να πηγαίνουμε σε sex parties. Για εμάς αυτός είναι ένας τρόπος να φέρνουμε έναν αέρα ανανέωσης στην σχέση μας, να κάνουμε πραγματικότητα τις φαντασιώσεις μας και να είμαστε πλήρεις.

Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα σε ανάλογο party ήταν στα 23 μου όταν ήμουν ακόμα στο Βερολίνο. Πλέον υπάρχουν 40 σχεδόν είδη διαφορετικών sex parties στη Νέα Υόρκη. Τα περισσότερα γίνονται αρκετά συχνά σε sex clubs ενώ άλλα λαμβάνουν χώρα σε ξενοδοχεία και σε ιδιωτικά σπίτια μια στο τόσο. Βλέπεις τόσο ανθρώπους αρκετά νέους σε ηλικία όσο και μεγαλύτερους. Οι ηλικίες που παίζουν συνήθως είναι ανάμεσα σε 20 και 50. Ζευγάρια, ελεύθερες γυναίκες, single άντρες αλλά και gay όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Η μόνη διαφορά είναι πως ανάλογα την περίπτωση κάποιοι πληρώνουν ένα συμβατικό ποσό τύπου 15 δολάρια, ενώ αντίθετα κάποιοι άλλοι για να μπορέσουν να έχουν πρόσβαση δίνουν μέχρι και μια μικρή περιουσία (500 δολάρια). Σε άλλες περιπτώσεις, για να γίνεις δεκτός θα πρέπει να στείλεις λίγα λόγια για σένα και μια φωτογραφία. Κατά βάση, όσοι συμμετέχουν είναι ιδιαίτερα εμφανίσημοι μέχρι ακόμα και μοντέλα.

Εγώ και ο Darren, είχαμε εύκολη πρόσβαση στο τελευταίο party που πήγαμε, όμως αυτήν την φορά δεν πήγαμε μόνοι μας. Πήραμε μαζί και την φίλη μας την Veronica, η οποία έχει μια σχετική εμπειρία αλλά πάντα διακατέχεται από την περιέργεια να μάθει ακόμα περισσότερα.

To party γινόταν σε μια σουίτα δύο ορόφων ενός ξενοδοχείου. Μας υποδέχθηκε μια πολύ ελκυστική γυναίκα που φορούσε μια μαύρη δαντελένια μάσκα, μια μεγάλη αλυσίδα στο λαιμό και ελάχιστα ρούχα. Ο χώρος ήταν φανταστικός. Παντού υπήρχαν κεριά και μεγάλοι δερμάτινοι καναπέδες ενώ τα δωμάτια με τα κρεβάτια ήταν ανοιχτά. Δεν υπήρχε πουθενά πόρτα εκτός από τις τουαλέτες. Η ατμόσφαιρα γενικά ήταν πολύ φιλική και η θέα έξω από τα τεράστια παράθυρα μαγική. Είχα ήδη εκστασιαστεί.

Πήγαμε στο μπαρ να παραγγείλουμε ποτά, ενώ η Veronica μας άφησε για λίγο προκειμένου να εξερευνήσει μόνη της τον χώρο. Σύντομα εγώ και ο Darren πιάσαμε κουβέντα με ένα ζευγάρι που ήρθε προς το μέρος μας. Εννοείται ότι σιγά σιγά βρήκαμε παλιούς φίλους και γνωστούς, ενώ γνωρίσαμε την Veronica σε όποιον ξέραμε προκειμένου να μην αισθάνεται άβολα. Μετά από σχεδόν μισή ώρα συζήτησης εγώ, ο Darren και το ζευγάρι που γνωρίσαμε αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε ένα από τα δωμάτια.

Και οι δυο τους ήταν πολύ όμορφοι και αρχίσαμε να βγάζουμε ο ένας τα ρούχα του άλλου. Ξεκίνησα εγώ με τον Darren και σιγά σιγά μπήκαν κι αυτοί στο παιχνίδι. Η κοπέλα στην αρχή είχε κάποιους ενδοιασμούς όμως τελικά την βοηθήσαμε να ξεπεράσει τις αναστολές της. Δοκιμάσαμε διάφορες στάσεις, πότε ανά δύο και πότε όλοι μαζί. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ ικανοποητικό και όλοι το ευχαριστηθήκαμε, ίσως λίγο λιγότερο εκείνη όμως στο τέλος παραδέχτηκε πως πέρασε πολύ καλά.

Το ίδιο και η Veronica την οποία χάσαμε για λίγο, αφού βρισκόταν σε ένα από τα ανοιχτά δωμάτια μαζί με δύο άντρες. Όλοι μπορούσαν να δουν τους άλλους. Άλλωστε κι εμάς μας είδαν. Εννοείται ότι χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό και πως όλοι χρησιμοποιούν, αλλιώς δεν συμμετέχουν. Είναι απαράβατος κανόνας.

Επιστρέψαμε στο μπαρ και το party είχε ανάψει για τα καλά. Πιάσαμε κουβέντα και με άλλους, ενώ στη μέση του μεγάλου σαλονιού ένας άντρας άρπαξε μια κοπέλα βάζοντας την να του κάνει στοματικό σεξ. Εκείνη δεν αντιστάθηκε. Φαίνεται πως το ήθελε.

Απολαύσαμε το υπόλοιπο της βραδιάς και όταν γυρίσαμε σπίτι ξαπλώσαμε και ο Darren με πήρε αγκαλιά. Αισθάνθηκα τόσο ελεύθερη και τόσο ικανοποιήμενη που τον είχα στο πλευρό μου, ξέροντας πως μπορούμε να κάνουμε μαζί τα πάντα χωρίς τίποτα να μπορεί να μπει ανάμεσά μας.

Δες ΕΔΩ το πιο περίεργο μέρος που έχουν κάνει 5 γυναίκες σεξ

Διάβασε ΕΔΩ τι είναι το καλύτερο πράγμα που έχουν κάνε γυναίκες στα αγόρια τους (αληθινές ιστορίες)

Μάθε ακόμα περισσότερα για σεξ και σχέσεις ΕΔΩ