Hair Revolution: Όλες οι αλλαγές στα μαλλιά της Ελεονώρας Μελέτη!

Από την εποχή του «Πρωινού Καφέ» μέχρι σήμερα...
Hair Revolution: Όλες οι αλλαγές στα μαλλιά της Ελεονώρας Μελέτη!



Η Ελεονώρα Μελέτη αλλάζει τόσο συχνά τα μαλλιά της που σχεδόν δεν την προλαβαίνουμε.

Ο φακός την αγαπά μαζί και τα διαφορετικά hair look που μας παρουσιάζει μέσα από την τηλεόραση και παραδόξως της πηγαίνουν όλα.

Την θυμόμαστε από την εποχή του πρωινού στον ΑΝΤ1 ακόμη, που με πιο συντηρητικό look στην αρχή και στενά φορέματα σε συνδυασμό με ανάλαφρες μπούκλες στη συνέχεια, τράβηξε απευθείας τα βλέμματα και φάνηκε ότι έχει πολύ τηλεοπτικό μέλλον ακόμα. Οι φίλοι και γνωστοί της θα σου πουν ότι η Ελεονώρα Μελέτη «ξεσπά» στα μαλλιά της. Όταν η διάθεσή της δεν είναι καλή μια επίσκεψη στο κομμωτήριο μπορεί να τονώσει απευθείας το ηθικό της. Επίσης, βαριέται πάρα πολύ εύκολα και αυτός είναι ο κύριος λόγος που τολμά να πειραματιστεί με με την εμφάνισή της, να αλλάζει συνέχεια hair looks και να δοκιμάζει από το μακρύ ξανθό το... κοντό κόκκινο της φωτιάς. 

Η παρουσιάστρια έχει κάνει -σχεδόν- τα πάντα στα μαλλιά της: εξτένσιονς, μύτες, κυματιστές μπούκλες, φράντζα, αφέλειες, καρφάκια. Και μπορεί να δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στο ξανθό χρώμα (και όλους τους τόνους του από σκούρο ξανθό μέχρι πλατινέ) δεν διστάζει όμως, να τα κάνει κόκκινα της φωτιάς, πορτοκαλοκόκκινα αλλά και καστανά σκούρα.

Τον τελευταίο καιρό δείχνει να έχει κατασταλάξει στα μακριά μαλλιά σε ξανθές αποχρώσεις... Μέχρι την επόμενη αλλαγή!

Διαβάστε ΕΔΩ τι αποκαλύπτει η Μπέττυ Μαγγίρα στο followme.gr για την διατροφή της.