Πριγκίπισσα Diana: Άνοιξε η διαθήκη της! Τι αφήνει στον Harry και τον William

18 χρόνια μετά τον θάνατό της, άνοιξε η διαθήκη της!
Πριγκίπισσα Diana: Άνοιξε η διαθήκη της! Τι αφήνει στον Harry και τον William



Ήταν 31 Αυγούστου του 1997 όταν η Diana σκοτώθηκε σε εκείνο το μοιραίο τροχαίο ατύχημα στο Παρίσι στα 36 της χρόνια. Ο θάνατός της δεν σταμάτησε στιγμή να απασχολεί τα media και την κοινή γνώμη όλα αυτά τα χρόνια, ενώ οι φήμες ότι ήταν έγκυος από τον Dodi Al Fayed, τον γιο του Μοχάμεντ αλ Φαγέτ, ο οποίος βρισκόταν μαζί της στην λιμουζίνα ακούγονται έως σήμερα. 

Πλέον, έχουν περάσει 18 ολόκληρα χρόνια από τον θάνατό της και χάρη στο βρετανικό site Probate Search, μπορούμε να μάθουμε όλη την διαθήκη της. Μάλιστα με την συνδρομή των 15 δολαρίων ο καθένας μπορεί να μάθει όλο το περιεχόμενο των διαθηκών πολλών και διασήμων Βρετανών όπως του Winston Churchill, του George Orwell, της Diana και άλλων.

 

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναγράφει η διαθήκη, η Diana άφησε στους δύο γιους της William και Harry περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια, ενώ είχε αναθέσει την μητέρα της Frances Shand Kydd υπεύθυνη για την εκπαίδευση των παιδιών σε περίπτωση θανάτου της.

Ήθελε να βεβαιωθεί πως τα παιδιά της θα μεγαλώσουν με αγάπη, ενώ πραγματικά αγωνιζόταν για αυτό από την στιγμή που χώρισε με τον πρίγκιπα Κάρολο, αναφέρουν τα ξένα μέσα. Το βασιλικό ζευγάρι χώρισε επίσημα τον Αύγουστο του 1996, μετά το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε από την σχέση του Κάρολου με την Camilla Parker-Bowles.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Diana άφησε ακόμα 80 χιλιάδες δολάρια αφορολόγητα στον μπάτλερ της και στον έμπιστο φίλο της Paul Burrell.

Δες όλη την ζωή της Diana στο παρακάτω σύντομο video

Διάβασε την μεγάλη αποκάλυψη για την μυστική εγκυμοσύνη και τον θάνατο της Diana ΕΔΩ 

Δες την παραμυθένια ζωή της Kate Middleton ΕΔΩ