Χρόνια πολλά Kate Middleton! Το παραμύθι μιας σύγχρονης Σταχτόπουτας

Τα 37της χρόνια γιορτάζει σήμερα η δούκισσα του Κέιμπριτζ και σύζυγος του πρίγκιπα William, που από το απόλυτο κορίτσι next door έγινε πριγκίπισσα.



Η Kate Middleton έχει σήμερα τα γενέθλια της με την ζωή της να γίνεται εξώφυλλο στα tabloids μετά τον μυθικό γάμο της το 2011 με τον πρίγκιπα William. Μια ζωή βγαλμένη από σελίδες παραμυθιού με happy end…

Ήταν 9 Ιανουαρίου όταν στο μαιευτήριο του Berkshire ακούστηκαν τα πρώτα κλάματα της Catherine Elizabeth Middleton. Μιας γυναίκας που έκανε τους συντηριτικούς Βρετανούς να διαγράψουν για λίγο την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana και να την υποδεχθούν στα σπίτια τους.

Η ζωή της μέχρι τα 4 της δεν ήταν στην Αγγλία αλλά πολλά χιλιόμετρα μακριά. Στο Αμάν της Ιορδανίας η Kate έμεινε μέχρι τα 4 της, έχοντας για παρέα της την μικρότερη κατά ένα χρόνο, αδερφή της Pippa. Όσο για τους λόγους της μετανάστευσης; Η εταιρεία Party Pieces που διατηρούν ακόμη και σήμερα οι γονείς της.

Σαν παιδί, όπως έχει πει και η ίδια, δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Ήσυχη και καλή μαθήτρια είχε σαν όνειρο να σπουδάσει Ιστορία της Τέχνης.  Κάτι που κατάφερε με την φοίτηση της στο St. Andrews, το Πανεπιστήμιο όπου γνώρισε τον σύζυγο της. Έναν από τους ισχυρότερους άντρες στην Βρετανία και παγκοσμίως. Τον πρίγκιπα William. Μπορεί ο έρωτας να της πήρε τα... μυαλά, αλλά κατάφερε να αποφοιτήσει το 2005 με Άριστα.

Ποτέ δεν «πάτησε» πάνω στην σχέση της με τον διάδοχο του Βρετανικού θρόνου για να ανέβει. Το 2006 ήταν accessory buyer ενώ μέχρι και να παντρευτεί δούλευε με ημιαπασχόληση (!) στην εταιρεία των γονιών της. Η μεγάλη της αγάπη ήταν και παραμένει η φωτογραφία με τον φλεγματικο αγγλικό Τύπο να την στέλνει για μαθητεία δίπλα στον... Mario Testino!

To κυνηγητό με τους paparazzi για να μια φωτογραφία της συνεχιζόταν, την ίδια ώρα που η συμπάθεια των Βρετανών στο πρόσωπο της μεγάλωνε. Ίσως γιατί στο πρόσωπο της συνεχίζουν να βλέπουν την κόρη τους, την ανιψιά τους, την γειτόνισσα τους. Όπως και με την πριγκίπισσα Diana το 1981 όταν και παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο, νυν πεθερό της Kate.

To 2011 η μέρα που περίμενε σύσσωμη η βρετανική Κοινοπολιτεία. Ήταν 29 Aπριλίου όταν αντάλλαξε το πρώτο της φιλί σαν Δούκισσα του Κέιμπριτζ με τον πρίγκιπα William στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ με τους δρόμους να είναι γεμάτους από κόσμους.  Για να φτάσει όμως ο γάμος πέρασε από πολλά κύματα η σχέση του William και της Kate.

Το 2007 το ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από την σχέση τους, με το Παλάτι να επιβεβαιώνει μεν, αλλά να μην αναφέρει τους λόγους δε. Η φήμη με την μεγαλύτερη βαρύτητα, ήταν εκείνη που ήθελε τον William να μην βρίσκει χρόνο για την Kate και πως παρουσιαζόταν αναποφάσιστος για το επόμενο βήμα.

Ένα χρόνο μετά όμως ήρθε ξανά η επανασύνδεση, όταν αποφοίτησε ο 33χρονος, σήμερα, διάδοχος του θρόνου από την RΑF (βασιλική αεροπορία) με την Kate να τον συνοδεύει. Από τότε δεν έχει αποχωριστεί ο ένας τον άλλον...

Nα θυμίσουμε πάντως πως στον γάμο της με τον William την παράσταση έκλεψε άλλο μέλος από την οικογένεια Middleton και αυτή δεν ήταν άλλη από την Pippa, την αδερφή της Kate, και τα... οπίσθια της!

Το μοναδικό ψεγάδι στην μέχρι τώρα εικόνα της πριγκίπισσα του Kέιμπριτζ, ήρθε στον μήνα του μέλιτος του ζευγαριού στις Σεϊχέλες όταν οι paparazzi την απαθανάτισαν topless με το Παλάτι να απαγορεύει την αναδημοσίευση τους από τα βρετανικά Μέσα. Για την ιστορία το περιοδικό Chi δημοσίευσε τις φωτογραφίες...

Οι φιλανθρωπικές της δραστηριότητες την έφεραν για ακόμη μια φορά στην άνιση σύγκριση με την πριγκίπισσα Diana  ενώ η εγκυμοσύνη της προκάλεσε τους κανονιοβολισμούς του Παλατιού. Στις 22 Ιουλίου του 2013 ο πρίγκιπας Γεώργιος ήρθε στη ζωή,  στις 2 Μαίου του 2015 γεννήθηκε η πριγκίπισα Charlotte ενώ ο πρίγκιπας Louis στις 23 Απριλίου του 2018.

Γιατί λατρεύουν την Kate οι Βρετανοί; Γιατί έσπασε το μονόχνοτο προφίλ του Παλατιού. Γιατί κατάφερε να «ξεπλύνει» την εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ, κάτι που δεν του συγχώρεσαν ποτέ οι Βρετανοί. Γιατί είναι ότι και η Diana για εκείνους. Η πριγκίπισσα του Λαού. Και γιατί η ζωή της εξελίχθηκε σαν το παραμύθι της Σταχτοπούτας με το δικό της Happy End….