The Voice 2: Ποιοι είναι οι πιο σέξι παίκτες που θα αποθεώσουμε φέτος;

Οι διαγωνιζόμενοι με το περισσότερο σεξαπίλ!
The Voice 2: Ποιοι είναι οι πιο σέξι παίκτες που θα αποθεώσουμε φέτος;



Για να μην παρεξηγηθούμε. Όλα τα παιδιά του φετινού «The Voice» έχουν την ομορφιά, τη χάρη και την προσωπικότητα που τους κάνει μοναδικούς. Όμως, όπως άλλοι υπερτερούν σε φωνή, έτσι και ορισμένοι υπερέχουν σε σεξαπίλ. Πώς να το κάνουμε; Ο καθένας έχει τα δυνατά χαρτιά του. Περιμένοντας, λοιπόν, το επόμενο επεισόδιο αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ειδικό αφιέρωμα στους παίκτες και τις παίκτριες που κατά τη γνώμη μας είναι οι πιο σέξι. 

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Μπορεί να μην είναι και τόσο ορθό να μιλάμε για σεξαπίλ όταν έχουμε να κάνουμε με ένα 16χρονο αγόρι, όμως οφείλεις να παραδεχτείς ότι ο νεαρός Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος σε μερικά χρόνια θα είναι μεγάλος γόης. Έχει χαμόγελο που τσακίζει κόκκαλα, θάρρος και θράσος, μυαλό και μία σπάνια ευγένεια (μας παραξένεψε που έσπευσε να ευχαριστήσει τον Ρέμο επί σκηνής την ώρα που τραγουδούσε).  

Άκης Παναγιωτίδης

Ίσως ό,τι πιο σέξι και brutal υπάρχει αυτή τη στιγμή στο The Voice. Ανάστημα, μούσια, μπράτσα, γαλάζια μάτια και φωνή. Είναι από εκείνους τους άντρες που θα κάρφωνες όλο το βράδυ μετά μανίας σε ένα μπαρ αλλά εκείνος δεν θα το έπαιρνε είδηση. 

Εύα Τσάχρα 

Είναι «φτυστή» η Kate Hudson και από μόνο του αυτό, όπως και να το κάνουμε δεν είναι και λίγο. Η ξανθομαλλούσα ροκ σταρ έχει ένα baby face που δύσκολα ξεχνάει κανείς. 

Κάλλια Γελαγώτη

Η Κάλλια που μας ήρθε Αυστραλιανό «The Voice» και το team του Ricky Martin δεν έχει δείξει ακόμα το σεξαπίλ της στα μέρη μας. Όποιος όμως δει το παρακάτω βίντεο θα καταλάβει ότι η Carly Yelayotis έχει έναν αέρα που δύσκολα περνάει απαρατήρητος. 

Μιχάλης Γαργάλης

Θυμίζει λίγο τον Άκη Παναγιωτίδη στο στιλ και είναι επίσης αρκετά αρρενωπός. Ο Μιχάλης Γαργάλης είναι μόνο 21 χρονών και έχει μια ωραία μπάσα φωνή, ταιριαστή στο αγόρι των ονείρων σου. 

Ανδρομάχη Κοκτσίδη

Το κορίτσι με το ξυρισμένο κεφάλι, τα τατουάζ και το σκισμένο τζιν θα τραβήξει την προσοχή σου χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ρεπερτόριό της έρχεται σε αντίφαση με το look της και αυτό από μόνο του σίγουρα το λες σέξι. 

Ανδρομάχη Δημητροπούλου

Η Ανδρομάχη από το μέτωπο του Μιχάλη έχει κλασική ομορφιά ενώ μοιάζει με πορσελάνινη κούκλα. Δεν γίνεται να μην μπει στη λίστα των σέξι. 

Ελένη Θεοδώρου

Και η Ελένη όμως δεν πάει πίσω, σωστά; Έχει όλα τα χαρακτηριστικά μίας όμορφης γυναίκας και μία άνεση που σε κερδίζει. 

Κατερίνα Καμπανέλλη

Το ιδιαίτερο στιλ της Κατερίνας είναι που την κάνει γοητευτική. Η 19χρονη ξέρει πώς να ξεχωρίζει και είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα φανεί και στην πορεία. 

Όλεγκ Ντεργκατσιόβ

Ο Όλεγκ είναι μισός Ρώσος και είναι ένα καθόλου ντροπαλό παιδί. Το θάρρος του πάνω στη σκηνή και η αυτοπεποίθησή του, του δίνουν σίγουρα έξτρα πόντους σεξ απίλ. 

Δες ΕΔΩ ποιοι θα είναι οι νικητές του The Voice.