The Voice 2: Αυτοί είναι οι νικητές

Ποιοι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν στον τελικό;
The Voice 2: Αυτοί είναι οι νικητές



Τα blind auditions του The Voice 2 τελείωσαν και ήρθε η ώρα να μιλήσουν οι αριθμοί. Ποιος coach έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βγάλει τον νικητή του διαγωνισμού; Απ’ ό,τι φαίνεται όλα οδηγούν στον Stavento αφού έχει συγκεντρώσει στην ομάδα του τους πιο κοινά αποδεκτούς παίκτες ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται και η Βανδή. Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Κουινέλης έχει 9 παίκτες που έκαναν και τους 4 coaches να γυρίσουν, η Δέσποινα Βανδή 7 παίκτες, ο Αντώνης Ρέμος 4 παίκτες και η Μελίνα Ασλανίδου μόνο 1. Αυτά είναι τα αντικειμενικά κριτήρια. Υπάρχουν όμως και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που ανεξάρτητα από το πόσοι γύρισαν τις καρέκλες τους διαμορφώνουν το λεγόμενο φαβορί. Με αυτή τη λογική και με υποκειμενικά κριτήρια, ο Μιχάλης εξακολουθεί να κρατάει τα ηνία με τους 9 παίκτες του, η Δέσποινα ακολουθεί με 8, ο Αντώνης με 7 και η Μελίνα με 4. 

Οπότε αν ποντάραμε κάπου τα χρήματά μας, προφανώς θα ήταν στην ομάδα του Κουινέλη. 

Για να σε πείσουμε ότι κάπως έτσι είναι τα πράγματα καταγράψαμε με πολύ ιδρώτα τον αριθμό των coaches που γύρισαν σε κάθε παίκτη αλλά και τα δυνατά χαρτιά της κάθε ομάδας. 

#Teamaslanidou

Δάφνη Τσούλια (3), Νεκτάριος Μάλλας (2), Έλενα Παπαπαναγιώτου (3), Αλέξανδρος Μπαρμπούτης (3), Andy Mark (1), Ανδρέας Ελεσνιτσάλης (1), Άγγελα Γερασκλή (1), Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ (4), Κατερίνα Ευγενικού (3), Ηλέκτρα Μπαράκος (1), Ανδρέας Μωυσέως (2), Αναστασία Κακαγιάννη (1), Μαρία Ιωαννίδου (2), Νατάσσα Καρακατσάνη  (1), Κυριακή Παντελίδου (1*), Θανάσης Παπανικολάου (3) 

Τα δυνατά χαρτιά

Νεκτάριος Μάλλας: Πέρα από το γεγονός ότι έχει υπέροχη φωνή, ο Νεκτάριος Μάλλας συγκίνησε με την προσωπική του ιστορία. Ο ίδιος γεννήθηκε χωρίς την αίσθηση της όρασής του όμως τραγουδάει και παίζει αρμόνιο στους δρόμους της Βόρειας Ελλάδας. Λέγεται ότι στο παρελθόν του είχε κάνει πρόταση συνεργασίας κορυφαίος Έλληνας συνθέτης αλλά εκείνος αρνήθηκε.  

Αλέξανδρος Μπαρμπούτης: Πρόκειται για τον παίκτη που μπέρδεψε στην κυριολεξία τους coaches μιας και αναρωτιόντουσαν αν πρόκειται για έναν ή για δύο διαγωνιζομένους.  

Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ: Πρόκειται για τη μοναδική παίκτρια που έκανε και τους 4 coaches να γυρίσουν, αλλά προτίμησε τη Μελίνα Ασλανίδου. Η κοκκινομάλλα νηπιαγωγός με την «ωραία αύρα» μας αρέσει.  

*Κυριακή Παντελίδου: Όταν εμφανίστηκε στη σκηνή του The Voice, οι υπόλοιπες ομάδες είχαν κλείσει, ευτυχώς όμως όχι της Μελίνας. Η Κυριακή είναι μαθήτρια Λυκείου έχει καταγωγή από τις Φιλιππίνες και απίστευτο ταλέντο. 

#Teamremos

Αντώνης Ρήγας (1), Στέλιος Καρυπίδης (4), Άννα Καπόνε Παππάς (1), Κωνσταντίνος Αγέρης (4), Αλέξης Πρεβενάς (1), Κάλλια Γελαγώτη (1), Βαγγέλης Κακουλάκης (2), Σταύρος Πηλιχός (1), Ίρις Ζορμπά (1), Μάκης Δράκος (4), Αντώνης Σιγανός (4), Ιλόνα Κρέιμερς (1), Αντώνης Οικονόμου (1), Τάσος Βέρμης (2), Χαράλαμπος Νικολάτος (4), Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος (2*)

Τα δυνατά χαρτιά

Στέλιος Καρυπίδης: Ο Θεσσαλονικιός ροκάς κατέκτησε και τους 4 coaches.  

Κωνσταντίνος Αγέρης:  Έκανε και τους 4 coaches να χορέψουν σε ποντιακούς ρυθμούς με τη λύρα του και τη Μελίνα Ασλανίδου να του τραγουδήσει μέχρι και ποντιακά για να τον κατακτήσεΙ. 

Κάλλια Γελαγώτη: Ήξερε ο Ρέμος όταν γύρισε για την Κάλλια. Γιατί αυτή η παίκτρια ήταν στο Αυστραλιανό The Voice με την ομάδα του Ricky Martin αλλά η αγάπη της για την Ελλάδα την έφερε εδώ. 

Μάκης Δράκος: Μάλλον δεν του ταιριάζει και τόσο το επάγγελμα του ιατρικού επσκέπτη. Ο Μάκης Δράκος έχει την πιο αισθαντική φωνή που έχεις ακούσει: 

Αντώνης Σιγανός: Ο Ροδίτης έκανε τους coaches να τρελαθούν και να πατούν ο ένας το κουμπί του άλλου.  

Χαράλαμπος Νικολάτος: «Μπάμπη έλα δω που λάμπει» του είπε ο Stavento όμως δεν τον έπεισε.

*Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος:  Δεν είχαμε δει τον Αντώνη Ρέμο να φανατίζεται τόσο πολύ με άλλον παίκτη. Ο 16χρονος Κωνσταντίνος τον μάγεψε στην κυριολεξία, το ίδιο και εμάς. Ο Μιχάλης τον ήθελε πολύ αλλά η ομάδα του είχε κλείσει. 

#Teamvandi

Σταύρος Χαλιαμπάλιας (4), Μιχάλης Γεωργαδάκης (1), Πατρίτσια Άμπραχαμς (4), Ανδρομάχη Κοκτσίδη (4), Ευάγγελος Ζούλας (4), Άννα Βιλανίδη (4), Νεφέλη Τσικρικα (1), Παναγιώτα Καψάλη (4), Όλεγκ Ντεργκατσιοβ (4), Κατερίνα Μπουρνέλη (2), Δημήτρης Λιόλιος (3), Αποστόλης Μέλης (1), Angel Καρατσάμη (1), Διονύσης Κωστής (1), Ελένη Μιχαήλ (1), Έμιλυ Μάκις (3)

Τα δυνατά χαρτιά

Σταύρος Χαλιαμπάλιας: Σπουδάζει Εκκλησιαστική και Ψαλτική τέχνη και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή. 

Πατρίτσια Άμπραχαμς: Αν και την πήρε η Βανδή, δημοσιεύματα τη θέλουν να έχει πάει στην ομάδα της Ασλανίδου λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς. Παρόλα αυτά, κανείς δεν αμφισβητεί ότι είναι φωνάρα. 

Ανδρομάχη Κοκτσίδη: Το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια της (τα οποία ήταν την ημέρα που πέρασε από την οντισιόν) ήταν η αποδοχή και των 4 coach στις Blind Auditions.

Ευάγγελος Ζούλας: Την προσοχή όλων των coaches κέρδισε όμως και ο Ευάγγελος επάξια. 

Άννα Βιλανίδη: Το κορίτσι με τη φωνή- καμπάνα, έκανε τον Αντώνη να πει ότι ανατρίχιασε η ραχοκοκαλιά του. 

Παναγιώτα Καψάλη: Ποιος θα περίμενε ότι η παίκτρια που πέρυσι απορρίφθηκε από τους κριτές του The Voice 1, σήμερα θα τους έκανε όλους να γυρίσουν; 

Όλεγκ Ντεργκατσιοβ: Ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της Δέσποινας, που σίγουρα θα φτάσει πολύ ψηλά. 

Έμιλυ Μάκις: Μόνο 16 ετών είναι η γλυκύτατη Έμιλυ που ζει μόνιμα στην Αγγλία. Η Έμιλυ δεν μιλάει καλά τη γλώσσα γι’ αυτό με αγωνία περιμένουμε την ερμηνεία της σε ελληνικό τραγούδι. 

#Teamstavento 

Εύα Τσάχρα (4), Άκης Παναγιωτίδης (4), Μαριάννα Αγνίδη (2), Πέτρος Παναγούλης (1), Ελένη Θεοδώρου (4), Κατερίνα Καμπανέλη (4), Χαριάννα Μερεμέτη (3), Ιλιάνα Κολλίτση (1), Αλέξανδρος Λαζαρίδης (4), Γιώργος Δημητρόπουλος (4), Πολυξένη Λυκούδη (4), Μιχάλης Γαργάλης (3), Γεωργία Γιασεμή (1), Ανδρέας Φοξ (4), Ανδρομάχη Δημητροπούλου (1), Μάριο Λικάφι (4)

Τα δυνατά χαρτιά

Εύα Τσάχρα: Η Ελληνίδα Kate Hudson δεν θα μπορούσε παρά να μας τρελάνει και εμάς τόσο, όσο τους coaches. 

Άκης Παναγιωτίδης: Ίσως να πρόκειται για το πιο όμορφο αγόρι του The Voice. Άσε που θυμίζει και λίγο Liam Hemsworth. 

Ελένη Θεοδώρου: Περιγράφει τον εαυτό της ως «αλάνι» και εκτός από την φωνή της άφησε έκπληκτους τους coach και με το θράσος της.

Κατερίνα Καμπανέλη: Το κορίτσι με τα ροζ μαλλιά είχε έρθει και πέρυσι αλλά κόπηκε όμως τώρα πήρε το αίμα της πίσω. 

Αλέξανδρος Λαζαρίδης: Δεν σταμάτησαν να χορεύουν οι coaches όταν ο Αλέξανδρος τραγούδησε. 

Γεώργιος Δημητρόπουλος: Ο προπονητής του Ηλυσιακού έβαλε τρίποντο με τη φωνή του και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες. 

Πολυξένη Λυκούδη: Πρόκειται για μία πραγματικά ξεχωριστή περίπτωση παίκτριας. Η Πολυξένη έχει τόση άνεση στη σκηνή όταν τραγουδάει και παίζει με την κιθάρα της που θα έλεγες ότι είναι χρόνια στο χώρο. Κι όμως, είναι μόλις 16 ετών. 

Ανδρέας Φοξ: Ο Ανδρέας εκτός από πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής, έδωσε την υπόσχεση στον Μιχάλη ότι θα βάλει τα δυνατά του να μάθει ελληνικά. Για να δούμε….

Μάριο Λικάφι: Η μαμά του ήταν mezzo soprano και σε αυτή την περίπτωση ισχύει ο κανόνας ότι «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει»

Δες ΕΔΩ τι πρέπει να κάνουν οι coaches για να μην ξεκολλάμε από την οθόνη.