Ben Affleck – Jennifer Garner : Ακύρωσαν το διαζύγιο!

Μπράβο βρε παιδιά, μας δώσατε μεγάλη χαρά!
Ben Affleck – Jennifer Garner : Ακύρωσαν το διαζύγιο!



Πριν από ένα χρόνο το αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood, o Ben Affleck και η Jennifer Garner, ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους. Αιτία; Οι εξωσυζυγικές σχέσεις του Ben με την νταντά των παιδιών τους, Christine Ouzounian. Όμως ένα νέο ρεπορτάζ αλλάζει τα πάντα…

Σύμφωνα με το περιοδικό US Weekly, το ζευγάρι αποφάσισε να ακυρώσει το διαζύγιό του, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, ο οποίος έδειχνε να έχει τελειώσει μετά το… παραστράτημα του Ben.

«Η Jennifer επέμενε πως το διαζύγιο θα τελειώσει πολύ σύντομα αλλά άλλαξε όλη η κατάσταση. Είναι πολύ ερωτευμένη με τον Ben αλλά δεν επέτρεπε στον εαυτό της να πηγαίνει προς τα εκεί. Έχει όλη την προσοχή της στραμμένη στα παιδιά. Φαίνεται πως όλα άλλαξαν», ανέφερε πηγή του περιοδικού, κοντά στο ζευγάρι.

Ο Affleck και η Garner ήταν παντρεμένοι δέκα χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Daredevil και από τότε έγιναν ζευγάρι, μέχρι που μπήκε στη ζωή τους η Ouzounian.

Μέχρι στιγμής, ο εκπρόσωπος Τύπου των… Bennifer δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, χωρίς ωστόσο να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει το οτιδήποτε.

Θα μείνουν τελικά μαζί; Εμείς το ευχόμαστε!

Δες ΕΔΩ γιατί οι άντρες παθαίνουν αμόκ με τις νταντάδες των παιδιών τους.