Η κατάρα της νταντάς: Γιατί οι διάσημοι απατούν τις γυναίκες τους με τις babysitters των παιδιών τους;

Το ξένο είναι πιο γλυκό. Ειδικά όταν το έχεις ανάμεσα στα πόδια σου-κυριολεκτικά και μεταφορικά!
Η κατάρα της νταντάς: Γιατί οι διάσημοι απατούν τις γυναίκες τους με τις babysitters των παιδιών τους;



Την αμαρτία πολλοί μίσησαν…αφού αποκαλύφθηκαν! Βέβαια, αυτό δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας για διάσημους star να μην απατήσουν τις γυναίκες τους! Μετά την είδηση για το διαζύγιο του Ben Affleck και της Jennifer Garner με πέτρα του σκανδάλου την νταντά των τριών παιδιών τους, το #FollowMe κάνει μια βόλτα στη λεωφόρο της μνήμης, κι αποκαλύπτει τους πιο άπιστους συζύγους του Hollywood που κυλίστηκαν στο κρεββάτι του πόθου (cliché) με τις babysitters τους!

Γιατί όμως; Πρόκειται για κάποιο είδος άτυπης κατάρας; Ή οι νταντάδες στο Hollywood, εκτός από ειδικά εκπαιδευμένες στα παιδιά, είναι και μάστερ στο να κλείνουν τα σπίτια που τους δίνουν δουλειά;

Το καυτό ειδύλλιο μεταξύ νταντάς κι αφεντικού είναι ένα από τα δημοφιλέστερα storylines των πορνό, κι από ότι φαίνεται η αγαπημένη φαντασίωση που γίνεται πραγματικότητα για πολλούς διάσημους-χαρακτηριστικά τα παραδείγματα των Ehtan Hawke και Jude Law. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η δυναμική των σχέσεων εξουσίας κρέμεται από μια κλωστή, καταλήγοντας σε μια από τις πιο κοινές εξωσυζυγικές περιπέτειες.

Βγάζοντας από την εξίσωση νταντά+star=sex τους παράγοντες της διασημότητας και του status που κάνουν ακόμα και τον Κουασιμόδο ποθητό, μια εξήγηση είναι ότι η παράνομη σχέση προκύπτει ως αποτέλεσμα των στενών συναισθηματικών δεσμών που αναπτύσσονται. Αν μη τι άλλο, σε αυτή τη γυναίκα εμπιστεύονται τα παιδιά τους: εκείνη τους πληροφορεί για την πρόοδο τους, την υγεία τους, τις καθημερινές τους δραστηριότητες και τα κέφια τους.

Επιπλέον, είναι η εύκολη λύση. Στα φορτωμένα προγράμματα ενός ζευγαριού του Hollywood, τα δυσαναπλήρωτα κενά και οι σχέσεις δοκιμάζονται συνέχεια. Οπότε, σε μια από αυτές τις κρίσεις σχετικά με τη ζωή, το σεξ και την έλλειψη του σημαντικού Άλλου, τι πιο εύκολο και κοντινό από το άτομο που τα παιδιά σου έχουν σαν μητέρα τους κι ας μην είναι η πραγματική!

Oι σύμβουλοι γάμου και ψυχοθεραπευτές στο Hollywood υποστηρίζουν ότι οι παράνομες σχέσεις μεταξύ μητέρων και νταντάδων είναι πιο συχνές (!), τη στιγμή που κυριαρχεί η φαντασίωση της νεαρής και πρόθυμης για όλα κοπέλας του σπιτιού που δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία ενός ισχυρού άνδρα που η σύζυγός τον έχει παραμελήσει!

Σε κάθε περίπτωση, όταν η απιστία είναι με κάποιον άγνωστο, νιώθεις προδομένος από το ταίρι σου. Αλλά όταν είναι με ένα άτομο της απόλυτης εμπιστοσύνης σου που εμπιστεύεσαι τα παιδιά σας, τότε σε κατακλύζει η αηδία της αισχρότητας της προδοσίας.

Στερεότυπο; Σεξισμός; Κούραση; Βαρεμάρα; Αδιαφορία από το έτερον ήμισυ; Ή απλά μια μειοψηφία που έχει βγάλει το κακό όνομα στις babysitters; Όπως και να έχει μάλλον είναι λίγο από όλα. Ωστόσο, αυτό δεν δικαιολογεί σε τίποτα τους παρακάτω διάσημους άπιστους του Hollywood!