Χαμός στη showbiz! Οι διακοπές της Τζούλιας, ο φίλος της Καινούργιου και το ψάρι του Αναδιώτη

Χώρισαν Καλλιμούκου – Μισόκαλος;
Χαμός στη showbiz! Οι διακοπές της Τζούλιας, ο φίλος της Καινούργιου και το ψάρι του Αναδιώτη



Χαμός έγινε και πάλι στη showbiz! Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Οι διακοπές της Τζούλιας

Στη Μύκονο βρίσκεται η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία έχει ξανασυστηθεί στο κοινό ως Τζούλια Καρποζήλου. Τα στιγμιότυπα περιλαμβάνουν τζακούζι, πισίνες και πόζες. 

Χώρισαν Καλλιμούκου – Μισόκαλος;  

Οι φήμες τους θέλουν να έχουν χωρίσει μετά από 8 μήνες σχέσης. Η Αντωνία Καλλιμούκου και ο Θοδωρής Μισόκαλος έχουν σταματήσει να ανεβάζουν μελιστάλαχτες φωτογραφίες στα social media τους και σε κάποιους αυτό φαίνεται ύποπτο. Τι συμβαίνει στα αλήθεια μόνο εκείνοι ξέρουν. 

Το ψάρι του Αναδιώτη 

Με ένα ψάρι 25 κιλών φωτογραφήθηκε ο Νίκος Αναδιώτης στο Αίγιο. Το ψάρι, βέβαια, δεν το ψάρεψε ο ίδιος αλλά ο κύριος Τασος όπως αναφέρει στη λεζάντα. 

Και η Καινούργιου στη Μύκονο 

Η παρουσιάστρια  είναι στη Μύκονο και κάνει νέες φιλίες αν κρίνουμε από το Instagram της. «Νέος φίλος! Τόσο ενθουσιασμένη! Θάλασσα, ήλιος, αλάτι# Η θάλασσα θεραπεύει τα πάντα# Να εχετε μια υπεροχη μερα αγαπες μου.. καλοκαιρινό φιλι!». 

Το sideboob της Ρίας 

Τρέλανε στην κυριολεξία το Instagram η Ρία Αντωνίου με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. 

O φουσκωτός κύκνος του Τρύφωνα 

Δαμάζει τα κύματα σε πισίνα της Μυκόνου ο Τρύφωνας Σαμαράς. «Βοήθειά μας σήμερα του Αγίου Πνεύματος να μας φωτίσει η Παναγία μας! Χρόνια Πολλά σε όλους! Και τώρα αφήστε με να δαμάσω τα κύματα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. 

Η Φουρέιρα καίγεται! 

 «40 βαθμοί καίει το κορμί, η λύση είναι μία πάω παραλία» έγραψε η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram της χρησιμοποιώντας στίχους από το τραγούδι της εν μέσω καύσωνα. Την παραλία, βέβαια, δεν τη βλέπουμε πουθενά.

Δες ΕΔΩ τις ακρότητες που κάνουν οι φαν για τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.