Ακρότητες! Τι κάνουν οι φαν για τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες

Με αφορμή τη θαυμάστρια που έπεσε μπροστά από το αμάξι του Άρη Μακρή.
Ακρότητες! Τι κάνουν οι φαν για τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες



Υπάρχουν φαν και φαν. Υπάρχουν εκείνες που απλά ακολουθούν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και υπάρχουν και εκείνες που θυσιάζουν μέχρι και τη ζωή τους οι οποίες προφανώς χρειάζονται κάποιου είδους βοήθεια.  

Όπως εκείνο το κορίτσι που έπεσε μπροστά από το αυτοκίνητο του Άρη Μακρή των Boys and Noise για να μην τον αφήσει να φύγει. 

Σου φαίνεται ακραίο; Πού να ακούσεις τι έκαναν οι παρακάτω φαν!

Θαυμάστρια του Πέτρου Γαιτάνου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στο κατώφλι του όπως είπε στο περιοδικό DownTown: «Μια κοπέλα που είχα συναντήσει μόνο μία φορά έκανε απόπειρα αυτοκτονίας έξω από την πόρτα μου. Ευτυχώς την προλάβαμε, γιατί γάβγιζε το σκυλί που είχα μέσα στο σπίτι μου. Βγήκε, λοιπόν, η αδερφή μου έξω και ανακάλυψε ότι η κοπέλα είχε πάρει χάπια και είχε αφήσει ένα σημείωμα. Εγώ έλειπα, ήμουν στο στούντιο και ηχογραφούσα. Στο σημείωμα με κατηγορούσε πως εγώ φταίω που βάζει τέλος στη ζωή της επειδή δεν την αγαπώ».

Η θαυμάστρια του Νίνο χτύπησε τατουάζ με το όνομά του. 

Φαν του Διονύση Σχοινά έγραψε το όνομά του στο χέρι της με ξυράφι όπως ανέφερε στο DownTown: «Το χειρότερο που μου έχει συμβεί ήταν όταν ήρθε μια κοπέλα και έγραψε το όνομά μου στο χέρι της με ξυράφι. Πήρα κατευθείαν τηλέφωνο τους γονείς της».

Όσο για τον θαυμαστή της Έφης Σαρρή, ήταν ένα level παραπάνω:. Πρόσφατα η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε το παράξενο στόρι της στο περιοδικό DownTown. «Θυμάμαι που ερχόταν ένας νεαρός και περίμενε τέσσερις - πέντε ώρες έξω από το καμαρίνι μου μέχρι να φτάσει πρωί για να τον δεχτώ. Άνοιγα την πόρτα για να δω τι γίνεται και έβλεπα μπροστά μου την Έφη Σαρρή. Ήταν βαμμένος, είχε μακριά ξανθά μακριά και φορούσε τα ρούχα που έβαζα στις τηλεοράσεις. Και μου έλεγε: ''Γεια σου, δεν είσαι εσύ η Έφη Σαρρή, εγώ είμαι''. Είχα πρόβλημα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο για πολλά χρόνια. Δεν έμενε στην Αθήνα, έμενε μακριά. Έβγαζε φωτογραφίες, μου τις έστελνε και μου έλεγε «Εγώ είμαι, δεν είσαι εσύ. Βγαίνω και τραγουδάω παντού, ο κόσμος με θαυμάζει». Και μου έλεγε ότι κάποια μέρα θα υπάρχει εκείνος και εγώ δεν θα υπάρχω πια. Θα είναι εκείνος η Έφη Σαρρή. Οι καταστάσεις ήταν πολύ επικίνδυνες, γι’ αυτό από ένα σημείο και μετά είχα πάντα έναν άνθρωπο στο καμαρίνι».

Τα μάτια του Ηλία Βρεττού χτύπησε σε τατουάζ θαυμάστριά του. Creepy;

«Έχει τύχει παντρεμένη γυναίκα να βγάλει τη βέρα και να μου την αφήσει στην πίστα… ήταν ακραίο. Ήταν υπερβολή της στιγμής. Μια κοπέλα μου ζήτησε να της υπογράψω αυτόγραφο στο στήθος» είπε στο Πρωινό του Ant1 ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Δες ΕΔΩ τον σωσία του Jon Snow που έχει τρελάνει το Instagram.